Dinlere İnanır mısınız?

Ateistim, Daha Düne Kadar Namaz Kılan Kuran Okuyan Birisiydim Fakat Hacı/Hocaları Görmeye Başlayınca Kuranı Derinlemesine Araştırmaya Başladım (Türkçe/İngilizce Olarak) Bunun Sonucunda Ateist Oldum Ve Kuranın Muhammedin Kendi Çıkarları Doğrultusunda Yazmış Olduğu Bir Kitap Olduğu Sonucuna Vardım, Örneğin Domuz Etinin Yasak Olması Pis Bir Hayvan Olsamsindan Dolayı Değildir Aslında Hz. Muhammed Kervan Güderken Mısıra Yöneliyor Ve Mısirda O Zamanlar Domuz Çoğunluğunun Var Olduğunu Görüyor Ve Biliyorsunuz ki Domuz Hizli Uruyen Bir Canli Fakat Koyun Öyle Değil İşi Ticarete Dökmek Amacıyla Müslümanlara Domuz Yasaklanıyor Ama Biz Nasıl Biliyorduk Pis Hayvan Olduğu İçin Haram Kılındı. Bana Çok Saçma Gelmeye Başladı Bu Dinler Herkesin Araştırmasını Tavsiye Ederim.
Ahzâp Süresi 51. Ayette Bunun En Basit Örneğidir.
Siz Din Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Biz insanlar ve canlılar öldükten sonra yer altında petrole dönüşüyoruz, dünya haritasını incelerseniz sadece bildiğimiz ülkeler çekirdek kadar Fakat gerisi yok, şu anda yeni bir araştırma sunuldu buzullar konusunda farklı canlıların yaşadığı söyleniyor bakalım sonuç ne cikacak
Dinlere İnanır mısınız?