Eskiden çok severdim matematiği. Eskiden dediğime de bakmayın birkaç yıl öncesi işte. Ama sonra nefret etmeye başladım. Durup dururken değil hani aslında. Sebepleri vardı. Öğretenlerin tavırları ve kişilikleri olsun, diğer insanların matematiğe ilgi duyabilmesi yani özel bir şey olmaktan çıkması olsun bir şekilde bir daha asla matematiğin m'sini bile görmek istemedim. Fakat bu yolun sonu tahmin edersiniz ki kaybedenlere bir bilet daha demek. Ve kaybetmek istemiyorum. Ama matematiği sevemiyorum da. Sevmediğimde de yüzüne bakasım gelmiyor ve bu gerçekten kendini çok çabuk belli ediyor sınavlar adına. Peki, o hâlde soruyorum bu durum nasıl düzelebilir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Matematik bir aşktır bir sanattır onunla bir olman gerek bazen sorulara sövmen gerek.
Bir zamanlar böyleydim şimdiyse hatırlamak bile güç o zamanlardaki hislerimi.
Matematiği sevdirecek özel bir hoca bularak
Matematik dersi almaya bile katlanamıyorum ama ben.
Bir yerden başlamak gerek ama
Zaten normalde matematik dersi görüyorum ama dinlemiyorum ya da dinlesem de sıkılıp patlıyorum. Hem sonra şunu da düşünüyorum: Bir zamanlar ben âşıktım o derse şimdi bitmiş ilişkimiz herkesin olmuş matematik. Bundan sonra ona yine âşık olsam ne yazar ki?
Aşko ders bu bshdhshdh
Öyle ama dkdjdjdj Benzetme yaptım işte dmjddhh Ama gerçekten beni üzüyor şu an kime baksam herkesin matematik yapabiliyor olmasına. Çünkü artık ben yapamıyorum. Yani aptalmışım gibi hissettiriyor bir noktada. Bu yüzden daha da nefret ediyorum.
Seni moda getireyim o zaman ben matematiği hiç yapamam 4 işlemciyim 😂
Moda getirme için teşekkür ederim didurue ama çevremdeki herkes yapabiliyor ya da şu an ortak olarak sınava gireceğimiz herkes yapabiliyor falan... Keşke elimde yeterince güç olsaydı da matematiği ortadan kaldırabilseydim...
Olsun canım sen kendi geleceğini düşün önemli olan atama ve güzel yerlere gelebilmek inşallah hedefine ulaşırsın🌸
Haklısın, tavsiyen ve güzel dileğin için teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısıyla her şey gün geçtikçe daha iyi bir hâl alır hepimiz için...
Matematik olmayan bir hayat kur
Olmuyor maalesef olmuyor. Ohayat için zaten önce matematiği kullanmam gerekiyor. Matematiksiz ilerlemek mümkün bile değil henüz.
Olur abicim mümkün kendini keşfet
Ama matematiği herkes seviyor. Ben matematiği severken kimseler sevmezdi onu. Ayrıca pek kimseler anlamazdı da. Farklıydım ben o zamanlar. Sonra bir baktım herkes matematiği anlamaya başlamış. Kırıldım sanırım biraz. Matematiğe de, onu seven ve öğreten herkese de...
Ya aşkım bak seninki geçici bir şey. Geçer sen kendini keşfet
O zaman soru: Kendimi nasıl keşfedebilirim?
Kaç yaşındasın ona göre anlatayım
18
Kendinle hiç kaldın mı? Hiç bilmediğin bir kentte bir kaç gün teknolojiden uzak. O kenti hiçbir yerini bilmeden gezmek. Kendi şehrinde bisiklet sürmek. Bunu alışkanlık edinmek. Kendine sorman gereken soruları sormak mesela. Sorular kim olduğun ve sevdiğinle ilgili. Neden seviyorsun neden sevmiyorsun? Hayallerini araştırdın mı? Mesela eğitim almak istedigin mesleği yapanları inceledin mı? Onun yolları, kendine örnek aldığın kişiler? Mesela hiç o mesleğin edinildiği okullarda gezdin mı? Binalar sınıflar hoca odaları vs vs
Yapmadım bunları. Uzun bir süredir de pek bir hayalim yoktu aslında. Yeni yeni hayatımı yaşamaya geri döndüm. Ama bu dönüşümde de artık sevdiğim şeyleri eskisi gibi olmadığını fark etti falan filan...
Olabilir