Eğitim & Kariyer Eğitim ailede mi okulda mı başlar? firatfirat1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aile de başladı benim en önemli konuları öğretirler Aile Okul Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eğitim ailede mi okulda mı başlar? Cevapla Eğitim Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Bence doğumdan itibaren başlar 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ailede özellikle de annede başlar. Okuldaki eğitim başkadır. İnsan hayatı ve insan ilişkilerini ailesinden öğrenir okullarda uygular 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile de başlar, okulda da tazelerlerBen okumayı yazmayı 6 yaşındayken öğrenmiştim, daha ilkokula bile gitmiyordum. 0 0 Yorumla
ColorfulDarkness Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile ile başlar okul ve toplum ile devam eder kişi büyüdüğü ve bulunduğu topluma ortama göre şekil alır. 0 0 Yorumla
moonlight1111 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Aile ile başlar fakat okul ile de şekillendirir. 0 0 Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Okul sadece bilgi öğretir. Asıl eğitim olan ahlâkî eğitim ailede başlar. 0 0 Yorumla
Eylul-04 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl tabii ki de ilk aileden başlar açıkçası okulun yeterli ve güzel bir eğitim verdiğini düşünmüyorum 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ailenin veremediği eğitimi bir öğretmen veremez. 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sadace eğitim değil her şey ailede başlar. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı. Ailede başlar 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 793 cevap paylaştı. ailede başlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence doğumdan itibaren başlar
Ailede özellikle de annede başlar. Okuldaki eğitim başkadır. İnsan hayatı ve insan ilişkilerini ailesinden öğrenir okullarda uygular
Aile de başlar, okulda da tazelerler
Ben okumayı yazmayı 6 yaşındayken öğrenmiştim, daha ilkokula bile gitmiyordum.
Aile ile başlar okul ve toplum ile devam eder kişi büyüdüğü ve bulunduğu topluma ortama göre şekil alır.
Aile ile başlar fakat okul ile de şekillendirir.
Okul sadece bilgi öğretir. Asıl eğitim olan ahlâkî eğitim ailede başlar.
tabii ki de ilk aileden başlar açıkçası okulun yeterli ve güzel bir eğitim verdiğini düşünmüyorum
Kesinliklie Ailede başlar
Ailenin veremediği eğitimi bir öğretmen veremez.
Önce aile sonra okul ve çevre
Sadace eğitim değil her şey ailede başlar.
Her şey ailede başlar
Ailede başlar
Kesinlikle ailede.
Ailede
Aile
ailede başlar
Ailede
Her şey ailede.
Ailede
Ailede baslar