Asıl eğitimi okul verir.
Eğitim aileden başlar, bu yüzden en etkili eğitim aile eğitimidir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aile çocuğun eğitimi ile ilgilenmiyorsa, çocuk en iyi hocadan da ders alsa hiçbir faydası olmaz. Eskisi gibi öğretmenden çekinen falan da yok. Ödevini yapmaz, dersi takmaz; ailesi kontrolü eline almadığı sürece boş boş okula gittiğiyle kalır. Bazı çocuklar ailesi kötü olsa da sorumluluk sahibi olabiliyor, onları ayrı tutuyorum.
Aile tabiki :) en basit örneği dayım kızlarının üzerine okul konusunda çok düştü ve kızları İstanbul tıp mezunu yeri geldiğinde ders çalışmıyorlar diye dövdüğü de oluyordu.. Keşke benim ailem de beni ders çalışmıyorum diye dövseydi üzerime düşselerdi de iyi yerlere gelebilseydim.. kendi cabama kaldı :)
Eğitim aileden başlar. En basit yürümeyi, içmeyi, koşmayı, edep ve adap kurallarını vs. ailemizden öğreniriz hocadan değil.
Aile ne ise senin yaşamın o dur
Cevap
3Cevap
okulda eğitim verilmez aile verir eğitimi bu çok net okul öğretim yeridir ama sözde öğretim yeri bizden bişeyleri ezberleyip hatırlamamız istenir bunun eğitimle bi alakası yok
iki ucu boklu değnek okulun durumu belli aile desen ana babasından ne gördüyse o
Aile tabiiki temel oluşturuyor ama okul da önemli ailenin yaptığını bozmamali
Aile
Aile
Okul
Önce aile sonra okul
bilmom
Aile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?