AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
değişebilir bence
neden
Her sene olduğumu gibi bu senede kesin değişir
niye ya
Zannetmiyorum, müfredat değişebilir belki ama sınavlar aynı kalır yks
müfredat sadekesicek diyolar ama yığılma olmaz mı
Sabaha karşı bile değişebilir maalesef
off stres oluyorum
Stres olma, sakin ol, sistem değişikliği her zaman kötü değildir, avantaja çevirebilirsin
Yahu Türkiye’de bir şey değişmez
değişti ya 2018 de
Kimin işine yaradı kimsenin kumarı yine oynatan kazandı
yani sadece çalış diyorsun
Aynen öyle sadece çalış Türkiye de sistem sana çalışmaz çünkü
zaten kazanim kaçıp gitcem
Helal küçük prenses
Degisir
nerden anladın
Boş adam degiliz biliyoz biselee
neyy biliyon
Ssss
sanmam ya
inşallah
Bilemeyis olabilir
kanka bu ülkede bu sene bile değiştirebilirler
bütün değişiklikler beni buluyor ya
boş ver kanka ben de bu sene giriyorum ne olacaksa olsun artik herkes de bu sene mezuna kaldi anasini satayim
mezun musun sen
evet
bir an önce kazanmaya bak bence bu sene bildiğim kadarıyla çok mezun yoktur çünkü yüzde 99 kontenjanlar dolmuştu ayrıca açığa geçmek kaldırıldı herkes okulda o yüzden vaktini iyi değerlendir tip isteidgim için mezuna kalicam ben o yüzden seneye mecbur
kanka bu sene hayvan gibi mezuna kalma var bu arada özellikle sayısalda acayip bi yığılma oldu 22de 30.000 sıralama netleri bu sene 70.000 sıralamaya tekabül etti acayip bi mezuna kalma kitlesi var
sen ciddi misin ya yığılma var evet ama kontenjanlar dolmuştu nasıl çok mezun olabilir anlamadım gerçi her sene artıyor o da doğru ama 70 bine tekabül etmiyor ya benim kuzen 100 tyt 68 ayt yaptı obp99 30k geldi
kanka senin kuzen hayvan gibi iyi yapmis benim bildiğim o netler sayisalda 15000-17000 arasi bi siralamaya tekabül ediyor normal sartlarda 30.000 cok cok alt bi sıralama o netlere göre bi yanlisim yoksa eger
ya tam olarak net aralığını bilemem fakat evet otuz bine tekabül etmez normalde çok yığılma vardı Çünkü konular çıkarıldı ayrıca açığa geçenler vardı depremden dolayı tatil de oldu vs
kanka biz bu kusak olarak zaten bahtsiz bedevi gibiyiz anasini satayim ya lise okumadık 9un ilk dönemi gittik bi bir de 11. Sınıfta 12de zaten subattan sonrası depremden dolayı yok oldu lise hayati görmedik dogru düzgün egitim almadik evde yayildik kaldik zaman yonetmeyi bilenler kazandi digerleri telefon bilgisayar bagimlisi oldu gencligimiz ekonomik krize denk geldi gidio tavuk döner bile alamiyoruz artik 60 lira olmus b😊mmmmmmb☺️k bir donem icerisindeyiz siyasi islere girmiyorum bile 🥰 ne bi festivaldir ne bi eglencedir ne gönlünüzce yiyip icip gezmektir ne istedigimiz gibi giyinmektir hepsi haram zkkim oldu bize bunlar yetmezmiş gibi bir de isssizlik ve is dagilimlarindaki maas orantisizligi tüm okuma hevesimizi kaçırdı. Ne okursak okuyalım alacagimiz maas doğru düzgün olmadığı için ya da iş bulma şansımız kumar gibi olduğu icin okuma hevesi de kalmadı. Upuzun yazmisim ama bu bizim neslin sanssizliginin %10u bile etmez. 2000lerde genc olanlar dünyada cenneti yasamis
ay evet yapicak bişey yok ben eskiden hemşirelik istiyodum şimdi doktor lise hayatım iğrenç geçti emim ol psikolojim. bozuldu depresyondaydim hep başarısizim ve hayalim çok büyük kendimi başkalarıyla kiyasliyorum Surekli stres yapıyorum ve obp düşük hani iyi olan tek bir şey yok netlerim de düşük bu sene mezuna kalicam ama seneye neler olcak Allah bilir gözüm korkuyor beş ay kaldı sınava hala calismadim
aşk bence bu sene elinden geleni yap günde 10-12 saat çalışmayla çok iyi şeyler çıkarabilirsin hemsireligi geç bu arada süründürüyorlar hastanelerde özellikle yeni hemşireleri kuzenimden biliyorum
meslek konusunda da bilgisayara giden parayı buluyor artık doktor maaşlarının da bi fiyakası kalmadı
Benim en büyük ilgi alanım evrim ve moleküler biyoloji ama bizim ülkede böyle şeylere önem verilmediği için iş yok yurt dışında istemediğim kadar iş imkanı var çıksam parayı kırarım ama çıkacak para yok dolar olmuş 30 lira anasinisatayim steamden oyun bile alamiyoeuz artik o yüzden Allah ne verdiyse bakalım
ya doktor maaşları evet hakettugini almıyor ama uzman doktorlar az kazanmiydur ayrıca bende yurt dışı istiyorum ya ama para yok dediğin gibi ben bir tipi kazanayım yeter ki gerisi ins hallolur çünkü bu sınav ömrümü yedi
neyi yapmaktan hoslanıyorsan onu yap ask gonlundeki gibi olur umarım
sahsen ben insanlara tahammül edemiyorum sevmiyorum insanlari etkilesim halinde klacagim bi meslek de istemiyorum delirirdim herhalde doktor olsam
ya bende sağlık istiyorum ve birlerine yaridmci olmak hayır duası almak gurur vericidir tabiki zor ama yapicak bişey yok insan anatomisine merakliyim biyoloji dersine aşığım o yüzden tip istiyorum da kazanması sıkıntı senin de gönlünce olsun her şey düzenli çalışırsan kazanırsın okul çok vaktimi alıyor eve yorgun geliyorum bence zamanin kıymetini bil
Geçen yıl ve ondan önceki yıllar 12de devamsızlıktan kalma yoktu ve isteyen acıga geçebiliyordu bu yeni eleman bi anda degisik degisik sistemler getirdi ya
hiç sorma bide ben geçen sene gecicektim ikinci dönem açığa annemler bırakmadı bu sene kesin gecicektim onu da içine ettiler okulum berbat hiç kimse çalışmıyor zaten açığa geçemediğim için mezuna kalmak zorunda kaldim
ya güzel bakanımıza çok güzel iltifatlar etmek isterdim ama cümleten malum yolları gözlemeyelim diye sessizce duracagım 😀
smqmqnshzkamwh hakediyor bide seneye başka bakan gelirse varya deliriim
Eski diyanet isleri bakanı falan meb bakanı olursa sasirmam ahahhaah
ben ünv girene kadar kalsın bu deli bari rakiplerim. beni geçmesin 😅😅
gırersın güzel bi yere kanka umudunu kaybetme
bu sene bile girersin
yok kanka tyt 50 net ayt başlamadım bilr 10 net zor gekir obp de düşük İstanbul'da tıp okicam gekmez maalesef
Askim 5 ayda sıfırdan çok calismayla derece yapan bir sürü kişi var da mezun sansın varken onu değerlendir en mantıklısı
beş ayda sıfırdan 10k gelmez 😔😔 yine bu sene hedefim ilk 150k seneye de on bin
yaparsın guzelim 10u da gecersin seneye
çok zor aşk tembelim çünkü inşallah onu geçerim çünkü sayısalda rekabet var
whywouldnt diye bi kanal var Türk adına takılma bu sorunla ilgili cok yararlı içerikleri var bakabilirsin işine yararsa ne mutlu bana
ben onu biliyorum canimmm sonunda onu izleyen biri genelde kimse biomez geçen seneden beri takip ederim ama artık pek atmiyor video
cok az kisi biliyor ya, evet tip okudugu icin cok ayamiyor büyük ihtimalle
aynen meşguldür baya azimli biri örnek almaya çalışırım kendisini
Oyle