Arkadaslar merhaba, beni daha onceden taniyaniniz vardir. Akademik kariyerim icin 10 yildan uzun bir suredir Amerika'da yasiyorum ve Turkiye'ye donmekten bahsetmistim daha once bir sorumda. Bu plani hayata gecirmeye karar verdim ve Subat 2024 itibariyle Turkiye'de 6 aylik bir yasam denemesi yapacagim. Bu acidan hangi sehrin daha cok yasanilabilir oldugunu oralarda yasayan insanlardan duymak istiyorum. Hangi sehrin en iyi tercih olacagi konusunda tavsiye verebilir misiniz? Simdiden tesekkurler, iyi gunler.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nezih insanlarıyla Konya, rahat yaşarsın hem deprem riski de İstanbul gibi yok.
Gercekten cok guzel mi?
Güzel tabi, eğer güzel olmasaydı Konya'ya da evliyalar şehri adını vermezlerdi tabi Bursa'da güzel oraya da bu isim verilmiştir ama orası depreme dayanıksız biraz tabi zemini iyi olan yer seçersen hiç bir sıkıntı yok ama Konya'nın diğer şehirlere göre depreme dayanıklılığı daha fazla.
Ben deprem olarak da orayı söyledim ki sıkıntı çekme diye, ama ecel geldiğinde ne bir dakika ileri ne de bir dakika geri alınır. Yine sen bilirsin, yani nerede olduğumuz çokta önemli değil.
Ben eğer atanırsam oraya yazdıracağım kendimi öğretmenlik için, çok güzel bir şehir.
Anladim, cok tesekkur ederim.
Bu arada yorumlarda birisi Çanakkale diye belirtmiş ama Çanakkale'ye asla gitme çok sıkıntı bir yer tabi çok güzel olmasına çok güzel ama batı bölgesini tercih etme ben de şimdi şehri söylemeyeyim de Çanakkale o taraflarda bir yerdeyim. Batı bölgesi iyi değil, tabi yine iyi insanları da var ama seni rakı masasından kaldırmayacak çok i*t kopuk görürsün. O alışmış tabi bir şey dememiş övmüş ilini.
Rica ederim 🙂
Konya mı whahwhwhwhahhaha ne güldüm ya
Yok Kenya dedim ya!
Aynen baya nezih 😀 neyse
Tabi Konya, sen İstanbul'da durmaktan oraya karışmışsın.
İstanbul'da durucam tabi. Gelip konya gibi yobaz bir yerde mi yaşayacaktım? İşine bak nezih konyalı 😀
Ben Konyalı değilim henüz eğer karıştırmadan okuyabilseydin Konyalı demezdin, rezilbullu.
Rezilbul gibisi yoktur, dünya başkentleri arasında malum. iç Anadolu'dan felan göç gelmezse rezilbul olmayacak.
😀😀
Bende sana işte öyle götmle gülüyorum 😀
Ben sana acıyorum o yüzden güldüm, sen istediğin gibi gülebilirsin sıkıntı etme, diğer taraftada biz güleceğiz. 😂
Sktr lan 😀
😃.
çanakkale kesinlikle. rahat ortam ve sessiz sakin ye iç gez toz kimse kimseye karışmaz gençlerle dolu bir şehir.
Gercekten cok iyi mi?
evet çok güzel bir yer
Daha once hic bulunmadim. Acikcasi Canakkale'de yasamin nasil olduguna, insanlarinin nasil olduguna dair pek bir fikrim yok.
çoğunlukla gençler oluyor sahil zaten direkt çok başka bir havası var bir giden oraya yerleşmek ister eminim, elimde olsa ben de yerleşeceğim oraya
Anladim, eger bu kadar guzelse kesinlikle ben de goz onunde bulunduracagim. Umarim kislari cok sert gecmiyordur.
off kışları fena oluyor maalesef :D
Ah, anladim. Su anda yasadigim eyaletten biraz alisigim. Muhtelemen orada da cok sorun yasamam.
oraya gittiğinde bardakta waffle öneririm. mükemmel bir şey
Bunu daha once denememistim, kesinlikle tadina bakacagim. :)
Bence dönme. Pişman olursun
Neden ki?
Durumlar pek iç açıcı değil..
gelme fakir olursun, kız arkadaşın olmaz, sap sap dolanırsın etrafta, ömrün osbir çekmekle geçer
Bence bursa yaa
Bursaya gelse sap kalır, sanayi bölgelerinde erkekler sap, kadınlar kıymete biniyor
@arisboslukta Gercekten mi? Neden ki?
kendi için konuşuyor o.
Bu leş ülkeye dönme
Neden oyle diyorsun ki?
Adalet yok, hükümetten birine hakaret et ertesi sabah evine şafak operasyonu düzenleniyor. İnsanlar sinirli yolda biriyle göz göze gel 10 saniye bıçaklanıyorsun.
Alanya tabii ki
Gercekten mi? Neden?
Sıcacık sakin ulaşım kolay ve drniz çok yakın
Anladim, mantikli. Bunun uzerine dusunecegim.
Yapma kardeş
Neden ki?
Amerika'da neredesin