Güncellemeler
+1 yıl
Yukarida "Soruyu". Yazdim sorry olarak gitmis Ozur
Sorry gordunuz Amerikada yasayip temelli donmek isteyenler varsa. ve iletisim kurabilirsek. detayli konusabiliriz. eger temelli dusunuyorsaniz hayirli olsun ben NJ, deyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Amerika birleşik devletlerinde değilde, Almanya dan türkiyeye döndüm tabi gidebilirimde 😄
Ne icin Almanyadaydin? Kacak miydin. Orada yoksa oturum calisma kagitlarini almismiydin?
Simdi sen doktorsun senin diploma. USA, da gecmiyor. Denklik belgesi alman lazim. genelde iki yil.. Yani sen. USA, ya gekdiginde eger paran varsa ok. Cunku iki yil calisamazsin oturumun. yok ehliyet alamazsin. iki yilda aylik giderin 1- kira $2000 2- yiyecek $ 800 3- toplum tasima ucreti, $200. Toplum. aylik giderin iki yillik $72.000. bu cebinde varsa gel. obur turlu Alman vatandasligin calisma izni. vermiyor sadece Vize kolayligin var.. Simdi.. ben bu konuyu Amerikada uzun sure kalmis. Simdi temelli. donmek karari almislar icin actim. Cunku temelli geri donuts sirasinda cok kagit islemleri ve Ev esyalari var. Cunku. Yillardir zorla aldiklarinizi. Turkiyeye goturmek. Kolayligin degil. Ucakta 25 kg, den. Sonra. Sorun. Oluyor geri donuts sirasindaki. Problemleri konusacak cozecek arkadaslar inshallah. gorur diye acmistim. bu konuyu ama. ufakda olsa senin onunde bekleyen zorluklari bildirdim. sadece hazirlikli ol diye.. Simdi. Eger. Amerikadan temelli Turkiyeye donmeyi dusunen varsa. kontak kuraun benimle bilegi alisverisi yapalim. temelli donuts hakkinda. Kagit islemleri. gumruk. Nakliye. V. S. konusabiliriz. Ben. NJ. deyim. Hayirli ugurlu gunler sizinle olsun
" Ne Kacagi",? Dunyada. Sadece. Turkiye. Kacaklara izin verir.. yabanci ulkede yasayanlar bilir. eger kacaksaniz. Ne ehliyeti alirsiniz. neden bir ise girebilirsiniz. Yani. Sana Soruyu sorduguma pisman oldum Bana Ne yav!!!
Ben sana bisey demedim ki
Ben genel kacak. Durumundan bahsediyordum sen hemen ustune alinip " Ne. Kacagi" ya basladin. Yurt disinda yasayanlar biliyor. hergelen hemen calisma izni alamiyor ben sadece genel olarak. sordum sende ustune alinmis gibi olunca o dusunceye girdim bos ver ben sana genel olarak. bildiklerimi. soyledimki hazirlikli olasin
Okey okey tamam simdi anladim saolasin
Bu sitede olan Arkadaslar bilgi.. Dunyada. Sadece. Turkiye. Kacaklari alir ve onlara calisma izni verir.. Simdi Bati ulkeleri. Bunu kesinlikle yapmaz.. Vize Aldiniz Almanya V. S. ulkede gittiniz. Hayda oda ne? Calisma izni olmadan calisamiyorsunuz? Ama size saniyordunuzki Almanya V. S. ulkede ucaktan indiniz. Hemen isiniz. Hazir? Yok. Hazir degil calisma izniniz yok Turk ehliyeti gecmiyor.. ehliyeti mudurlugune gittiniz. Oturma izniniz var mi? " Yok". O zaman. Ehliyet alamazsiniz.. V. S. Sonucta. Turkiye deki ufakda olsa duzeninizi birakirsaniz. Yabanci ulkede Oturum alamazsaniz. Kelepcelerle geri gonderilirsiniz.. Butun bu uyarilari hesaplayin. Oturma calisma. Izni olmadan Bati ulkelerinde calisamazsiniz..
Nickine basinca bilegi olarak doktor oldugunu girdim Tip doktorluk diplomasini. Almanyada mi yoksa Turkiyeden mi aldin.,?
Yukarida Nickine basinca bilegi olarak doktor oldugunu gordum yazdim yalnis gitmis. Ozur
Bu. Sitedeki Adminin bir caresine bakmasi lazim. Gondere basinca. Dogru yazdigim cumleler yalnisa donusuyor
Sen ne guzel cifte vatandassin. Amerika icin vizeye gerek yok. istedigin anda gelirsin
Neden temelli geri dönenler
Neden? Temelli donuts icing bir cok prosedur kagit islemleri var birdie goturmek istediginiz esyalar.( Temelli donenlerin en buyuk. Soruyu bu yillarca alip eve koymussunuz. Nakliye cok buyuk sorun.. Bunu Amerikada yasayanlar biliyor fikir alisverisi lazim ben bildiklerimi soylerim karsimdakide. Beni bilmediklerimi. bilegi alisverisi yani
Telefonumdan cok yalnis gitmis Ozur
Site de çeviriyor bazen, şimdi anladım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!