Kitap yerine internet sitesi de önerebilirsiniz..
Sıfırdan ingilizce öğrenmek için hangi kitabı almalıyım?
Kitap yerine internet sitesi de önerebilirsiniz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorum. Ezberlemem gereken kelimeler ve gramer için kolay ve etkili şekilde bana en faydalı olacak kitapları önerir misiniz? (D&R ya da internetten alabilirim)
Internetten cengiz hoca var videolarda paylaşımlarda güzel anlatıyor hem pratik oluyor. Instegram da thcengizhoca diye gir çıkar faydalı paylaşımlar var. Birde benim eskiden ingilizce kitabım vardı adını aklıma gelmiyor oda güzel bir kitap. Eve gidince bakarım sana paylaşırım
Merhaba bende konuyu takip ediyorum... Grame rolmadan pratik ingilizce cebgiz hoca fayfalı olur mu
Ilk adım için bence kitap yardimci olmaz çabuk sıkılırsın. En iyi yöntem ṣarkı dinlemekdir. Kelimeleri tek değil bir cümle içinde öğrenirsen daha kalıcı olur. Ṣarkılarda hem telafuz hem eğlence hemde akılda kalıcılık çok var. Sürekli tekrar edebiliyorsun isteyerek severek. Basit kurallar vs. için chatgbt ve internet yardımcı olur.
Sonra biraz ilerletince bir kitap edin ve gramere baṣla.
Gramer ile zor öğrenirsin. Sürekli konuşmak gerek sana tavsiyem
Barış Özcan Yabancı dil öğrenmenin en hızlı yolu :KO KO videosunu izlemeni tavsiye ederim
Merhaba benim basit konuşmalar ihtiyacım var gramer olmadan KO KO buna faydalı olur mu
Videoyu izle karar verirsin. Kalıp cümleleri bilmek ve pratik yapmak lazım
Cevap
6Cevap
Youtube bunun için bir çok video var yardımı olacaktır
Öncelikle neye yönelik öğreneceksin, ingilizce sınavlarj için mi eğitim için mi yoksa dili öğrenmek için mi
Kullanıcı adına bayıldım :)
@2golgeadam2 eyw ben dil okuyorum üniversitede yardımcı olabilirim belki
Btk akademi dijital ingilizce kursu var. A1den başlayarak C2'e kadar seviyesi var. Ancak henüz c2 yayımlanmadı. C1 son seviye.
Sıfırsan kitapla başlama. Telafuzun gelişmezse konuşamazsın ve okuyamazsın
Dizi ve müzikle başla
İngilizce öğrenmek için YouTube hocaları var. Dil bilgisinin formülünü öğrenirsen ingilizceyi öğrenirsin.
Kitap alma youtube ile ilerle notlar al yavaş yavaş ilerle
merhaba kitap almana gerek yok online sitelerden veya uygulamalardan da bakabilirsin
Grammer in Use beginner kitabı ve Duolingo uygulama üyeliği
Ders alırsan daha iyi olur anlamadığın oluncada soran. Yani önce bir altyapın olmalı..
Dolap' a set koyuyodum ben de şimdi )
Yusuf Buz al.
Aslında videolar daha faydalı olabilir. Youtube bunun için çok ideal.
eğer doru bi eğitim almanı tavsiye almak istiyorsann dr ya da englısh tıme nın kitaplarını labilirsin sunu unutma inglizce zberle değil konuşarsak ve dinleyerek öğrenilir.
Çeviriyle öğren diye bir kitap var test kitabı aşırı iyi kitabın YouTube kanalında var bi bak istersenn
Oxford un Cambridge kitapları var gramerli ve örnekli basitten zora doğru gidiyor önerim bu😊
Elon Muskin biyografisini okuyorum ben
Kitabin adi evet ingilizce dilinde okuyorum
Hocana sorabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
İnternet çağında artık öğrenmek amaçlı kitaplara bağımlı olduğumuzu düşünmüyorum.
Eskiden English Grammar in Use vardı ve gayet başarılıydı. Ama şimdi grameri de okuyup anlamayı da dinlemeyi de youtube dahil pek çok platformdan yapabilirsiniz.
Göz sağlığı gidiyor ama ayrıca youtube de kısıtlı balı varsa sonu ya 1 ya 2 bölümden oluşuyor. Kitap en iyisi