18 yaşındayım hayattan bıktım?

Arkadaşlar öncelikle merhaba Ben 18 yaşında bir gençim ve ne yapacağımı bilmiyorum hikayeme şöyle başlayayım 12. sınıfa kadar boş boş okula giden biriydim taki geçen sene yakın arkadaşım bana üniversite okup kendini kurtar diyerek beni çok büyük bir hevese soktu bende 12. sınıfın 2 döneminde açığa geçtim yks sınavına hazırlamak için ama lakin sınava çalışmadım çünkü mezuna bırakacaktım o arkasında berbere dershaneye gidep çalışacaktım ama ben meslek lisesi çıkışlı olup çık zorladım kimse yardım etmedimi ders konusunda bende dershane den ayrıldım evde çalışırım diye ve kendime yaptım en büyük hata idi dershaneden ayrılmak çünkü ne yapacağımı bilmiyorum dersler konusunda ve hevesim kaybolduğu ve bunun üzere yazın yaptığım dövme yüzünden kendimi çok kızıyorum ve pişmanım dövmem var diye de kimseye bana iş vermez diye kendimi kötüye çekiyorum ne yapacağı bilmiyorum ailem gir bi işe çalış diyor ama ben kendimi geliştirmek isiyorum iyi bir yerlere gelmek için uğraşmama lazım ama psikolojim bozuldu kendimi hicsiz vasıf buluyorum ne yapmam lazım bilmiyorum bunalımdayım

18 yaşındayım hayattan bıktım?