+1 yılçok zor
her şey toz pembe değil ve ne evlilik hayatı ne ev işleri düşündüğün kadar kolay depil. dersler sınavlar tezler vs olacak.
bir noktada eşin inan bana desteğini hafifletecek. sen kendini yalnız hissedeceksin. yapan yok mu var...
sen bilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapamazsınız değil tabi ki ancak, kendinize vakit ayıramazsınız ''bence''. eşiniz ev işlerine destek olduğu sürece rahatlık olur ama çok yorucu bir süreç sizinle birlikte olacak kanaatindeyim.
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Karşındaki insana bağlı. Yani o anlayışlı ise yaparsın elbet ancak tüm her şeye koşmakta yoracaktir seni böyle olunca karşındaki adama ne kadar vakit ayrılır bilemiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılevet yapabilirsiniz
00 Yorumla Yaparsın tabiikii. Olumsuz yorumlara bakmayın. Yapamazsın diyenler kendi adına konuşuyor kendileri yapamayacakları için sizin içinde aynı şeyi düşünüyorlar. Yeteri kadar çaba verdiğiniz sürece ve buna, kendinize inancınız tamsa, istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz. Kolay gelsin şimdiden ✨💖💖
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tabiiki olur. Ornegin ben esim vefat ettigi icin hem 12 yasinda ogluma bakiyorum hem calisiyorum hemde iki uni birden okuyorum. Bu sene biri bitti biten icin alese girdim ikinci yari yil ile birlikte yuksek lisansa basliyorum. Yani olur mu olur. Ama deatek olmayan biri olursa isin zor.
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşınız sağolsun neden vefat etti eşiniz
Cevap sahibi+1 yılDostlar sagolsun canim. Kanserden maalesef.
Soran+1 yılNe kanseriydi😔
Cevap sahibi+1 yılRahim ve mide kanseri canim :( yalnizlik zor zanaat.
Cevap sahibi+1 yılKac yildir evlisin sen canim
Soran+1 yılEvli değilim 2025 de evlenmeyi düsünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNisalimisin canim
+1 yıl4 senelik bölüm için çok zor. Çalışacağım iş gece olacak, hadi gündüz olsa gece okula gitsen ev işini yemeği ne zaman yapacaksın? Ne acelen var evlenmek için. Okuyacaksan evlenme, evleneceksen çalışma
18 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene okuyan dişini sıkıp iki sene daha okuyabilir bence. Yapanlar nasıl yapıyor ki? 27/28 yaşındaki kadınlar hem calısıyorlar hem okuyorlar hem evliler hemde coluk cocuk ugrasıyorlar ki benim cocugum bile yok
- +1 yıl
Onların evi b ok götürüyor ve çocuk ortada büyüyor başkasının kucağında. Ayrıca evle ilgilenmiyorlar ve geneli ikinci öğretim olarak okuyor.
Soran+1 yılÇocuğum yok diyorum ve ayrıca her gün okula gitmiyorsun. Calısırsam haftasonu tatil varsayarsak haftasonu okulda olmaz evimi temizlerim?
- +1 yıl
Bende çocukları olanlar üzerinden örnek verdim. Çocuk olsun olmasın fark etmiyor, yol ve okul yeteri kadar yorucu. Ancak masa başı kolay işler olması lazım yoksa zor
Soran+1 yılMasa başı değilde antrenörlük yapıcam Allah izin verirse
Soran+1 yılGörevli tutarım o zaman?
+1 yılAynı zamanda ek mesai yapıp, 5 tane çocuk büyütüp, Gönüllü olarak afet kuruluşlarında yardım yapıp, Yarı zamanlı olarak KS'de eleştirmen olup, Antik kazı çalışmalarında yer alabilirsin. Hatta biraz zorlarsan beyin gücünle uçabilirsin
20 Yorumla
+1 yılGayet de yapılır bence, zorlukları olduğu kadar güzellikleri de olur. Hayatını inşa etmek kadar güzel bir şey var mı?
24 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok zor yazmış inancımı yitirdim resmen
- +1 yıl
Zor olmayan ne var ki, pollyannacı olmak da değil bu. Yani eşin sana destek olacaksa ve insanlara kulağını tıkadığında üstesinden gelinemeyecek şey değil.
Soran+1 yılYani instagramda çok görüyorum evli olup hem çalışan hem okuyan kadınlar eşimde destek olur yani ki 2025 yazı gibi evlenicez Allah izin verirse
Soran+1 yıl2024 de kazansam 1 senem bitmiş oluyor
Bu mümkün elbette fakat çok fazla efor sarf etmek gerekiyor ve bunları düzgün şekilde yapıp devam ettirmek oldukça zor bunu yapabilirim dersen tabi neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılPartner seçimini doğru yaptıysan ve azimli bir insansan gayet de mümkün. Geleceği olan sevdiğin bir bölüm ve okul seçersen de tamamdır.
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşündüm. Besyo okumayı düşünüyorum
Soran+1 yılYa besyo ya da normal bir branşta öğretmenlik falan
Soran+1 yılAma erkek arkadaşımda diyorki yani nişanlım bence besyo okuma git pilates belgesini al ben seni işede sokarım diyordu
Soran+1 yılPara kazanınca kendini geliştirmek istersen oku diyordu
Soran+1 yılSizce?
- +1 yıl
Temelin, yatkınlığın ve çalışacak yer varsa pilates, yoga, koçluk vb. bir belge alıp eğitmenlik yapabilirsin tabiiki. Ben de sporda okuyorum ve hocalarını iyi seçersen okula bile doğru düzgün gitmeden dersleri geçmen gayet de kolay olur. Müstakbel eşinin de desteğiyle gayet de yapabilirsin. Yıldırmalarına seni izin verme. Kadınlar okumaz, evi çekip çevirir çocuklarını doğurur ona bakar kafasında olmamanı mutluluk verici buldum. Senden daha çok lazım buralara. Bırakırsın bazı işleri o durumda olması gerektiği gibi partnerin üstlenir, sen de o esnada kendini geliştirir geleceğinizi güzelleştirirsin.
Soran+1 yılBenim nişanlımda besyo mezunu ben paramedik son sınıf öğrencisiyim ama bu alanı yapmak istemediğimi fark ettim. Yani hemşirelik ya da paramedik yapmak istemiyorum stajda anladım bunu neyse ben de o sırada pilates antrenörlük belgeleri kovalayıp bu işe kendimi adayığ yapmak istiyorum
Soran+1 yılErkek arkadaşım ise besyo okumadan da yapabilceğimi söyledi iş bulanilceğimide söyledi para kazanmaya başlayıncada okumak istersen kendini geliştirmek istersen oku dedi mantıklı bir hareket mi yoksa okuyup mu yapsam
Soran+1 yılCünkü 2025 de düğünümüz var yazın şimdi hersey belli oldu konusuldu artık :( ama işte durum böyle
Soran+1 yılSizinle konusmak nasılda iyi geldi❤️🙏
- +1 yıl
Dışarıda gördüğün çoğu eğitmenin eğitim verdiği branşıyla bir alakası bile yok. Bırak eğitmenlik belgesini, spor veya sağlık bölümü bile okumamış kişileri ucuz diye alıp üç beş hareket gösterip işe başlatıyorlar yani iyi bir yer bulursan gayet de yapılabilitesi var onun. İstersen önce bir yerlerle konuş bilgi al, sonra şartsa belge alırsın. İlgin sürerse de okursun, o zamana kadar düzenin oturur ve önünü görebilir durumda olursun. Yardımım dokunmasına sevindim. İyi geceler dilerim ✨
Soran+1 yılGerçekten yapabilir miyim bunu? Ya size bir kaç soru sormak istiyorum sizin branşınız nedir?
- +1 yıl
Rekreasyon ve yarın dersim var. Sonra konuşalım. Görüşmek üzere 💜
Soran+1 yılGörüşmek üzere❤️
Soran+1 yılİstek atan benim
+1 yılEvli olmadığında hem çalışıp hem okumanla evli olduğunda hem çalışıp hem okuman aynı zorluk seviyesi. Sonuçta çocuğun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılHem okuyum hem evlenilir ama ayrı zamanda çalışmak yok onu yapamazsın
16 Yorumla- +1 yıl
Yapanlar nasıl yapıyo
Soran+1 yılEvet çok yapan tanıdığım var
- +1 yıl
Üçünü birden?
Soran+1 yılHem çalışıp, hem okuyup hem çocuğu ile ilgilenen çok var benim işim eve sadece yemek yapmak müsait zamanımda ise (haftasonu) temizlik yapmak her gün okula gidicek halimde yok. Hocalar ile konuşurum açıklarım durumumu
Soran+1 yılBen üniversite son sınıfım çok istediğim bölüm var onu okumak istiyorum
- +1 yıl
İstediğin bölüm ne evli misin bide
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin ev işlerine destek olmasın zaten. Ev işlerinin yarısını o yapsın çünkü görevi. İnsan kendi görevini yerine getirince birine destek olmuş olmuyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma yine de dediğin şey çooook zor.
Soran+1 yılYani şimdi kazansam bu sene, 2025 yazı evlenicem 1 senesi bitmiş olucak okulun 3 sene kalmış olucak
Oha ahahah baha yogun olmuş olucaksin… açıktan oku bence
11 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız mı
+1 yılYapabilirsin tabi. Okulu ikinci eğitim olarak alırsan yani akşam eğitimi sorun olmaz. Ve ya yarım gün çalışarak da dengeleyebilirsin
00 YorumlaOlur neden olmasın sen yapabileceğine inanıyorsan, eşin de bu konuda sana destek oluyorsa senin için psikolojik olarak da çok iyi olur.
00 YorumlaBelki yapabilirsin ama eşine zaman çok ayiramazsin. Bu da bir süre sonra yaprak dökümüne neden olur.
00 Yorumla
+1 yılSorumluluklari esinizle dengeli sekilde bolusur mümkündür.
04 Yorumla- +1 yıl
*bölüşürseniz
Soran+1 yılSizin gibiler hep var olsun❤️ ümit oldunuz
- +1 yıl
Dahiliye uzmanlığı sırasında 2 çocuk doğuran arkadaşım var.😊hayatta yeterli destekleriniz olsun her şeyin yolu var. Kolay gelsin size de.
Soran+1 yılDoktor musunuz🤭
+1 yılEn azından calismasan daha kolay olur ama ne okucan
06 Yorumla
Soran+1 yılBesyo
- +1 yıl
Olur ya o zaman evli misin şu an
Soran+1 yılYok 2025 yazı
- +1 yıl
Olur ya o arada okulda biter
Soran+1 yılNasıl bitiyor 2024 de kazansam 2025 de evlilik 1 sene okumus oluyorum
- +1 yıl
Hmm yasin kaç ki geç mi kaldin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanidigim biri evli ve okuyo ayni zamanda calisiyo soylediginde hayret etmistim
Birini bulup evlenmek mucize herkese nasip olmuyo oylesi
20 YorumlaÇalışma derken tam gün çalışma olcaksa eğer hem okul hem iş hem ev işleri bence çok yorucu olur
00 YorumlaYaparsın yaparsın da, zor olur ve evlendigin kişiye de baglı bu
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılYapmasına yaparsın ama zor. Yapan insanlar var ama. Eşinin yardım etmesi iyi
00 Yorumla Yapılabilir tabi ama en iyi kendiniz bilirsiniz bunu… ben yapamazdım yapana saygım sonsuz…
00 Yorumla
+1 yılYani evet yapabilirsin ama çok zor. Okulun bitmeden evlenme
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun olmadığı için bunları yapabilirsin. Yinede zorlanacaksin biraz ama hayatta her şey zor.
00 YorumlaAzim varsa her şey olur ama cocuk olursa bunların hicbiri yolunda gitmez
00 Yorumla
+1 yılNeden yapamayasın? Olmayacak bir şey yok. Şimdiden başarılar.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor ama böyle olması yapamıyacağın anlamına gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılImkansiz evlendiğin zaman hiçbir şeye zamanın olmaz. Eşin destek olsa sen bırakırsın o derece
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmuyor ki
Soran+1 yılÇocuğum yok
- +1 yıl
Evlilik başlı başına sorumluluk. Duygusal yükü ağır. Anca onla uğraşırsın.
+1 yılKesinlikle yaparsin
ben yuksek Lisans yaptim 4 yasinda oglum var ayni zamanda da calisiyordum
20 Yorumlazor diyenlere bakma. eşimle evlendikten sonra eşim okudu ve çalıştı.. ama çalışma olayı zorlayabilir.. bizde birsüre sonra bıraktırdım
08 Yorumla
Soran+1 yılNe okudu eşiniz?
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılHem okuyup hem çalışan kadınlar çok görüyorum üstelik evliler hem de
Soran+1 yılTeşekkür ederim❤️
Soran+1 yılPeki eşiniz öncesinde üni mezunumuydu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evin b*k götürmeyeceğini bilsem istiyorumda
11 Yorumla
Soran+1 yılYap ne olucak
+1 yılimkansız değil ama yıpranacağını düşünüyorum
10 YorumlaEşinin desteği çok önemli.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen besyo okumak istiyorum nişanlım diyor ki besyo okuma pişates antrenöelük belgesi al bi yerde çalışırsın diyordu
Soran+1 yılPara kazanınca okumay başlarsın diyordı
Soran+1 yılİyide öyle zaten
+1 yılEvet ama cok yüklenme kendıne
01 Yorumla
Soran+1 yılAma mecburum
Yaparsın vaktini ayarlarsan olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim❤️
+1 yılanlayışlı insanlar varsa hayatında, olası.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok zor demiş
+1 yılGüzel ama realize olması zor
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim destek olsa bana çocuğum olmadan okuyucam sonucta
- +1 yıl
İnşallah istediğin gibi olur
İmkanın ve isteğin varsa tabiki olur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yorulursun.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki bunları yapabilirsin
00 YorumlaAnnem yapıyorsa sende yaparsın 😂
00 YorumlaEğer eşin anlayışlı biriyse her şey yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılyaparsın ama çok yorulursun
00 YorumlaEvet yapabilirsin tabi ki de
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılimkansız değil. ama imkansıza yakın.
00 Yorumla
+1 yılÜçü biraz zor olur ama istersen olur neden olmasın
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmümkün değil
kendini kandırma00 Yorumla
+1 yılTabi ki, ben öyle yspıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence fazla şansını zorlama. birini yapsan yeter
00 YorumlaZor olur ama yaparsın ya, neden yapamayasın
00 YorumlaYaparsın eğer çalışma saatlerin esnekse
00 YorumlaNesin sen 3 bir arada mı
01 Yorumla
+1 yılBaya yorucu olur senin icin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor. Ters teper bu.
00 Yorumla
+1 yılMümkün degil bu
00 YorumlaOlabilir neden olmasın
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence o işleri evlenmeden halletmelisin
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. çok şey istiyorsun :D
00 Yorumla
+1 yılGel evlenelim ojuturum ben sni
00 Yorumla
+1 yılBide peygamberlik indi mi tamamdır 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem