İçinden ne geliyorsa onu al hiç bir kıstas uymak zorunda değiliz bende Adalet öğrencisiyim hayırlısıyla hukuka geçiş yapmayı ileride avukatla işiniz olursa odası pembiş pembiş olursa hiç şaşırmayın. 😂
Ya süpersin güzellik 👍 rabbim mahcup etmesin zihin açıklığı versin inşallah 🙏 inşallah bir gün bu hayelini gerçekleştirirsin yootubede pembe dizayn edilmiş odalar mutfaklar var zaten izlemesi bile keyifli oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben biliyorum hersey gönlünce olsun. Oradan hukukta olursa çok daha iyi olur canım hersey gönlünce olsun başarılar diliyorum
her şey pembis pembiş olduğuna göre kesin ilkokul öğrencisine aittir
Napim pembe seviyorum ileride evim olursada pembiş pembiş olur. 😂
Valla bende hala seviyorum pijama takımı bile pembiş aldım
İçinden ne geliyorsa onu al hiç bir kıstas uymak zorunda değiliz bende Adalet öğrencisiyim hayırlısıyla hukuka geçiş yapmayı ileride avukatla işiniz olursa odası pembiş pembiş olursa hiç şaşırmayın. 😂
Ya süpersin güzellik 👍 rabbim mahcup etmesin zihin açıklığı versin inşallah 🙏 inşallah bir gün bu hayelini gerçekleştirirsin yootubede pembe dizayn edilmiş odalar mutfaklar var zaten izlemesi bile keyifli oluyor
çöp bir meslek masası işletme
Nereden bu sonuca vardın
Sürekli kendini ders calismak icin gaza getirip onu bunu aldıktan sonra kendisinden Bi cacık olmadığını anlayan birey olabilir mi
İstatiksel analiz bölümü
O ne kız o bölümü yeni duydum 😂
Nasıl 🤕 analizleri istatistik 📉 yapan bölüm
Hımm iyimiş
Okul öncesini anımsatıyor :d
2 yilliktir da gerisini bilemiyorum
Dil kesinlikle
Dil, mimarlık ya da okul öncesi
Okul öncesi.
Iibf bölümü gibi
moda tasarımı
Anasınıfı