Mimarlık okuyorum ama bölümü ve okuduğum şehri sevmiyorum. Geçiş yapıp bölüm değiştirebilir miyim?

Merhaba danışacak kimsem olmadığı için bu platforma kaydolup sizin değerli yorumlarınızı almaya geldim ben bu sene yani 2023 yks de eşit ağırlık 360 bin sıralam yaptım ve depremzede kontenjanı ile 260 bin ile kapatan osmaniye korkut ata üniversitesi iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümüne yerleştim. benim tabiatımda durmadan gezmek durmadan sosyalleşmek yeni yerler görmek müzeleri ziyaret etmek var fakat bu şehir geldiğim şehirin ilçesi kadar biryer yapacak hiçbir aktivite yok bölümde zaten hiçbir şekilde gezmeye müsait bir bölüm değil her gece uykusuz kalıyoruz resim yeteneğim hiç olmamasına rağmen sınıftakilere nazaran çok iyi projeler çıkarıyorum ve gözde öğrenci konumundayım ama mutlu değilim İzmir , antalya gibi şehirlerde okumak istiyorum ve benim bölüm düz iç mimarlık olmadığından (iç mimarlık ve çevre tasarımı) o şehirlerdeki iç mimarlık bölümlerin geçiş yapılıp yapılamayacağını da bilmiyorum veya bölüm değişitirebilirmiyim şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşşekür ederim yorumlarınız gerçekten benim için şu an çok önemli
Mimarlık okuyorum ama bölümü ve okuduğum şehri sevmiyorum. Geçiş yapıp bölüm değiştirebilir miyim?