4 kişilik odada kalıyorum. Lavabo, duş alanları ortak. Kişiye özel alan desen bir cm bile yok. Lavabolarda ayna yok, dişimizi fırçalamakta zorlanıyoruz, cilt bakimi yapmak istesek yapamıyoruz. Sabah duş alıp saçını kurutmak istesen odadakiler uyanacak vb
İnsan değil miyiz biz, hiçbir temel şey yapılamiyor yurtta. Rezillik resmen
İnsan değil miyiz biz, hiçbir temel şey yapılamiyor yurtta. Rezillik resmen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende kykda kaldım igrenc bi yasam ancak arkadaslarin iyiyse her sey harika oluyor
Arkadaşlar iyi ama bu bir yere kadar idare ediyor. Adam 20 yaşına gelmiş ama herkes uyurken 'alo' diye bağırıyor telefonda. Sabır testi yapıyorlar. Duş almak, diş fırçalamak eziyet oluyor resmen. Ben bu sene ilk kez geldim, kendi evimdeydim.
Biliyorum çok zor çok... Allah sabır versin
Teşekkürler
Tek kişilik oda mı istiyordunuz anlamadım
Okuduğunu anlamadan ayar vermeye çalışma. Duş, ayna, temizlik sorunları var. Her odaya özel banyo olabilir. Öğrenciler için eğlence salonu da yapılabilir. Bunlar absürt istekler değil.
Derdini düzgün anlatamıyorsan milletten anlamasını da bekleyemezsin. Yazdığın şeyden odada banyo olmadığı sonucu çıkmıyor, odadaki diğer kişiler ile aynı banyoyu kullanmaktan şikayet ettiğin sonucu çıkıyor.
Her odada banyo olunca da sabah duş alıp saçını kurutsan millet uyanır.
Hatta banyo odada değilse uyanmazlar o yüzden yazılan şeyden odada banyo yok sonucu asla çıkmıyor
Ben düzgün anlattim da sen anlamıyorsun. Kelime oyunu yapıp ayar vermeye çalışma. Duş alirken, dış fircalarken zorluk olmasinin nedeni ortak duş olması sebebiyle oluşan sıra ve kötü koku. Ayrıca ayna da yok, bakimini yapamıyorsun. Odada banyo olsa sira, koku ( daha az) sorunu olmayacak mesela, daha rahat ve çabuk olacak işler. Odanın dizaynı da banyonun varlığına göre yapılır. Bu sayede ses sorunu da çözülür. Yatakları oda içinde yapılan ayrı bir odaya koyarsin. Duş sesi gitmez kimseye
Ortak duş dediğim, her katta ortak olan duşlar. KYK da ortak duş bu demek.
İçinde banyosu olan yurtta kalıyorum sabah saç kurutma makinesi açsan herkes uyanıyor. Ortak banyonun bir dünya sorunu varken sabah saç kurutma makinesi açmaktan bahsedilmesi, üstüne bir de özel alan denmesi bana hiç sorunun bütün katın aynı banyoyu kullanması olduğunu düşündürmedi. Kelime oyunu yapmıyorum tek kişilik oda dışında özel alan olamıyor yine tek kişilik oda dışında sabah banyo yapınca milleti uyandırmamak mümkün olmuyor. Talepler bunlar olduğu için ben de tek kişilik oda mı bekliyorsunuz dedim.
31 işini nasıl yapıyorsunuz çok merak ettim
Ben ihtiyaç duymuyorum, düzenli cinsel hayatım var. Ama yapanlar muhtemelen lavaboda yapıyordur, çünkü genelde boş oluyor.
Erkekle mi cinsel hayatın var
Kafa mı buluyorsun yoksa cidden mi böyle sordun? Ciddi sorduğunu farzedip yazıyorum. Kızlarla cinsel ilişki yaşıyorum.