İş yerinde şu an mutsuzum müdür bana kızmış mıdır bişey demedi ama soğuk yapıyor?

Çok moralim bozuk işimle ilgili müdür en çok beni burada sevdi kişiliğimden dolayı bana çok değer verdi Bi sorun olsa hemen ilgilenir çözüm bulur yardımcı oluyordu hatta biraz zaman geçince beni yanına bile alacağını söylüyordu ama şu an işin rengi biraz değişti sanırım ben şu an durduğum yerde 3 kişi çalışıyorum ikisi erkek biri evli o çok pek sohbet etmeyi sevmiyor diğeri benim gibi bekar sohbet ederiz sohbeti çok hoş bişey anlatıyor çok gülüyorum aramızxdaki sohbet artmaya başladı müdürde kameradan bizi gördü izlemiş bişey demedi ama yanına gittiğimde biraz soğuk yaptı acaba kızdımı diye düşündüm bende durumu açıkladım beni ilgilendirmez dedi ama kahkaha attığımı güldüğümü hepsini görmüş biraz laflarının arasında dokundurdu ya müdür bana olan güvenini kaybetmekten korkuyorum o konuştuğum çocuğunda dedim ben iş yerinde samimi olmak istemiyorum dedim biraz mesafeli olalım dedim müdürün yine gözüne gireyim hareketlerimi düzeltirsem yine eskisi gibi olur muyuz

İş yerinde şu an mutsuzum müdür bana kızmış mıdır bişey demedi ama soğuk yapıyor?