AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Spor seviyosan oku onun disinda kariyer olarak bos sayilir.
Neden peki sizce mi spor yapıyorsunuz
Progilinizde öyle gördümde
Evet spor yapiyorum. Sebebi su. Ben sporu sevdigim icin yapiyorum. Kariyer olarak dusunmuyorum. Cunku yukselecegim bir kisisel yetenegim yok. Ben genel olarak her daldan hobi olarak yaparim biseyler zamanim oldukca. Ama kariyer olarak dusjnmem onu cok acik degil.
Tanıdıgınız var yani cevrenizde. Bana da özel derslerle iyi para var vs falan dediler bende ona aldandım
Bunu sana diyenler kesin bu isi yapanlar dir 🤣
Oha evet ksmsdlwmlxka nereen bildiniz
Hahhaha cunku bos bir meslek olmadigini anlatmaya calisiyolar ama dedigim gibi sporu seviyosan yapilir
Kaydettim ahahaha
aslında bi tek antrenörlük bölümü iyi
Rekreasyon, yöneticik, öğretmenlik?
Antrenörlük için okumaya gerek yokki. Dısarıdan belge alınıyor
öğretmenlik bölümü baya açık var, maaşları iyi değil ve bu ülkede atama zor. yöneticilik bölümü baya boş tüm arkadaşlarım cok çok pişman antrenörlük seçmediği için. rekreasyon bölümü öğrencileri ise oradan oraya savrulup ne istediği pek bilmiyo. ana antrenör bölümü arkadaşlarım çok iyi yerlerde su an
nasıl gerek yok. okul diplomanı görünce herkes sana saldırıyor. dışardan alınan hiçbir belge yeterli değil adam yerine koyan yok bazı yerlerde
Ama öğretmenlik yönetici rekreasyonda antrenörlük yapabiliyor?
Sizdemi besyo mezunusunuz?
değilim ama okumadığım için besyo pişmanım çünkü jimnastik yapıyordum. somdi aldığım belge ne kadar iyi vücut eğitimim ve millilik belgem olsa da işe yaramıyor. iş dünyasında dönen oyun ve haksızlıkları gördükçe keşke en azından belgem olsa diyorum.
Ne okudunuz ki?
kendi bölümümü okudum grafik mezunuyum
Nasıl yani illa besyo mezunu olmanızımı istiyorlar? Özel sektörde öyle bişey yok anca özel okulda öğretmenlikte oluyor geri kalan yerlerde belge ile ve geçmişte iyi sporcu sartı ile calıstırıyorlar
Eee acıktan egzersiz ve spor bilimleri falan var okuyun isterseniz ya da yasınız kac bilmiyorum isterseniz okuyun.
özel sektör kanser eder adamı 😂 maalesef çok yerlerde çalışmak için o belgeler ise yaramıyor cunju mezun belgeni istiyorlar. yoksa küçük yerlerde tabii çalışılıyor ama emeğinin karşılığını vermiyorlar
Yoo benim arkadaslarım hep calıstı antrenörlük belgesi alarak aynı işi görüyor ve belediyede calısıyorlar sanırım antrenörlük belgesi yeterli 2. kademe
Özel okulda beden eğitim öğretmenliği kolay diyo herkes hemde maas olarak 23/24 k diyorlar
tamam işte anca oralar çalıştırıyor. bi kulübe ait yerler seni almıyor
Kulüp derken? Fenerbahce falan mı onlarda az para veriyorki.
ablam beden eğitimi öğretmenlik mezunu. özel okullar asla o parayı vermiyor. hiç kolay değil. sana tazminat vermemek için bile belgeler imzalatıyorlar. özeller asla öğretmenlik için iyi bi yer değil hele ki müzik ve beden eğitimi için. arkadaşm şu an özelde çalışıyor birey okulunda ve 6 bin 8 bin arası alıyor. bi spor salonunu bile kullandırmıyorlar.
fenerbahçe olması şart değil. jimnastik kulüpleri. iyi ve 5 yıldızlı dans vs okullar mezun belgesi istiyor. yoksa gençlik merkezleri belgelerle herkesi çalışmıyor ister mezun ol olma iki hareket biliyorsan gel diyorlar
Belediyeler yani? Bu özel okullar güzel para veriyor mu peki
özel okullar evet çok iyi para veriyorlar uluslararası eğitimi olanlar özellikle. şu an en iyi para buz pateni için temel jimnastik eğitiminde. ama gerçekten kaliteli ve özel olduğu için de mezun belgesi istiyorlar. eğer ki işinde iyi ve cv de doluysa anca o zaman kabul ediyorlar. bu tür kaliteli yerler mesela mezun istiyor. onu açık geleceği açık.
Özel okullar beden eğitim öğretmenine iyi para kı veriyor? Ben kime sorsam asgariden hallice alıyoruz diyorlar
tamam işte dediğim gibi 6-8 arası veriyorlar özel okullar maalesef iyi değil. ama sanırım surda yanlış anlaşıldım özel okul derken özel yetenek okullarından bahsediyorum kurs gibi ama okul niteliğinde olanlar
Aaaaaa şindi anladım ben özel okul derken kolej dedim
yok yok o tarz değil bahsettiğim. ama mesela doğa kolajı bahçeşehir’in vs jimnastik okulları var kulüpleri var o yerler çok iyi ama oralar için mezun belgesi lazım işte devreye böyle yerlerde bu sistem giriyor
Aaa ben sizin ablanızla ilgili olan yprumu okumadım öncelikle çok özür dilerim🤍 rekreasyon ve spor yöneticiliği geldi bana ama gitmemiştim anestezi okuyorum son senem. Ama yas 21, 22ime giricem diyorum acaba okusam mı?
önemli değil olsun🤍 sana şunu söyleyim. ben içimde kalmasın diye güzel sanatlara girdim. hayalimdi ama çok hayal kırıklığına uğradım. yasin daha çok erken ben 25 yaşındayım ve bi çok şeye geç kaldım zaman açısından. içinde kalan ne varsa yapmaya çalış. severek yapacağın şeylerin peşinden koş içinde biç ukte kalmasın dene en azından bisey kaybetmezsin ki
Ay ne güzel 😍 güzel sanatlara neden pişman oldunuz ki? Bence gayet güzel… Benim 1.5 sene sonra evlilik düsündüğüm bir adam var… kendisi ile 2.5 senedir beraberiz artık evlilik istiyoruz ama evliyken hem okuyup hem calısabilir miyim? Benim hayatımdaki insan bana yardıme der ev işleri konusudna ona güvenim sonsuz
girdiğim okul yeni bi okul ve eğitimi çok karışık. yani bi halk eğitim kursuna mı gidiyorum güzel sanatlar mı belli değil 😂 sınıfımda genç yok hepsi evli ve 30 yaş üstü bu arada bilmiyorum hüyük hayal kırıklığı yaşadım eğitim açısından başka okul tercih etsem iyi olurdu. ama güvenin tam ise bence hiç düşünme. evli çocuklu olup gidenler var hayallerinin peşinden koşan yani yaparsın bence
Allah sizden binlerce kez razı olsun bilmiyorum besyo yerine baska biseyde okuyabilirim rekreasyon ve spor yöneticiliğine gidiceksem hiç gitmiyim daha iyi
rica ederim ne demek ❤️ bak sınıfımda çok ikinci ve nice üniversitesini okuyan 40 yaşında kişilerde var o kadar istekli ve heyecanla geliyorlar ki. önemli olan istemen. besyo yerime bi hobinle falanda ilgilenebilirsin onu isteyebilirsin. bisey kaybetmezsin ki
Evet bunu kesinlikle değerlendiricem❤️
İyi akşamlar bir soru daha sormak istiyorum. Sblanız ya da arkadaşınız kaç senedir özel okulda calısıyoe? Bana diyorlar ki sene geçtikçe güzel maaş alırsın dedilerde
ablam 3 yıl çalıştı ama bıraktı hamilelikten dolayı. arkadaşlarım da kimi yeni başladı ama 50 yaşında insnalar var atanamayan okulunda ve aynı düşün maaşı alıyorlar
Teşekkür ederim valla hakkınızı helal edin
rica ederim ne demek ❤️
Hocam iyi günler sürekli rahatsız ediyorum aklımı kurcalayn bir soru var bu sınav final gibi kolejler beden hocalarına az mı veriyor cidden biriside diyorki kariyer acısından cok iyi 25 k dan düsük vermez diyorda aklımı bulandırdı
Aşkım sen neden sürekli karar değiştiriyosun 😂
Ne kararı gıı
Bilmem sürekli birilerinin fikrini soruyosun sanki bölümler hakkında 😂
Yanlıs mı yapıyorum
Yo hayır fikir almak iyide sen hangi işi yaparken mutlu olursun iyi hissedersin sıkılmazsın onu da düşün. Çünkü birilerinin tavsiyesiyle bölüm seçip meslek edinirsen ilerde sıkıldığın huzurlu olmadığın bi işi yapmak ciddi külfet olur
Orası öylede sevdiğin işte para kazanamazsan? Önü çok açık değil ise
Sende haklısın ama tavsiyeler doğrultusunda hangi işin sana daha uygun olduğunu da değerlendirip ona göre seçebilirsin mesela, sırf parası iyi diye hiç sevmediğin keyif almadığın sıkıldığın bi meslek seçme sonuçta hayatını öyle kazanacaksın belkide senelerce
Mesela öğretmen olmak istiyorum, ama öğretmenliğin atamasıda belli özel okuldaki şartlarıda?
Öğretmenliğin bile çeşitleri var okul öncesi öğretmenliği de yapabilirsin veya akademisyen de olabilirsin
Akademisyen olmak kolay değil
Kolay olan ne var ki
oku gitsin
Tabi boş
Herkes deli para var diyor? İşte hem özel okul hem de özel derslerle güzel para alınıyor falan diyorlar