Çalışma hayatı çok mu zor, aşırı aşırı korkuyorum Ailem baskı yapıyor ne olur yardım edin?

Çocukluğumdan beri hep ders çalıştım hiç işte çalışmadım 1 gün bile, okuyorum diye sağolsun annem ev işi de yaptırmadı aile evin de okudum, haliyle baya tembelim biraz da kilom var ağır kanlıyım tek isim ders çalışmaktı hayatım boyunca

3. senem de ingilizce öğretmenliğini kazandım, lisede de hazırlık okudum.1 sene de 2 ders yüzünden üniversiteyi uzatıp 24 yasın da mezun oldum. Evdeyim kpss çalışıyorum atama bekliyorum AİLEM BENİ günlerdir ağlatıyor git kasiyerlik yap atanasıya kadar diye. Ben de nedense çok korkuyorum yapamam diye A-101e form doldurdum gel başla haftaya dediler...

*Paraya ihtiyacımız yok, belki iyi niyetli söylüyorlar ama her yerim de yara çıktı üzülüp ağlamaktan... Derdimi anlatamıyorum...

Resmen işe ayaklarim gitmiyor çok korkuyorum, anlamıyorlar. İş hayatı gerçekten çok zor mu yapamam mı?

Öğretmenlik yapıcağım günü iple çekiyorum ama diğer tüm işlerden çok korkuyorum yapamam diye...

Sanki bu dünyada öğretmenlik hariç hiçbir işi yapamam gibi geliyor.

Çalışma hayatı çok mu zor, aşırı aşırı korkuyorum Ailem baskı yapıyor ne olur yardım edin?