Kiralar en düşük 18.000₺ oldu bi motorlu siparişçi bile 70 bin alıyorken sizce yeni proseförleri eğitecek olan öğretmen ne almalı?
İstanbul da en az 100 bin
diğer şehirler 40 bin kafii.
Kiralar en düşük 18.000₺ oldu bi motorlu siparişçi bile 70 bin alıyorken sizce yeni proseförleri eğitecek olan öğretmen ne almalı?
İstanbul da en az 100 bin
diğer şehirler 40 bin kafii.
İmkanım olsa öğretmenliği resetler yeni baştan öğretmen ataması yapardım onlara da 100 bin verirdim ancak bazıları kamu kaynaklarına yapışmış parazitten farksız, şu an aldıkları bile fazla.
Öğretmenler her 2 - 3 yılda bir yeterlilik sınavından geçirilsin ben kabulüm buna. Kimse yatarak kazanmasin. Helalinden olsun. Böyle önemli bir meslek ihmal edilemez.
Cevap
6Cevap
istanbul’da özel sektör de idari veya yüksek kademeye sahip meslek grupları çok yüksek maaş alıyor. tanıdığım biri 1700$ + asgari ücret alıyor. yurt dışı menşeili firma olunca çift maaş alıyor. bence makul.
Sadece öğretmenler için düşünmeniz saçma olmuş bence. Herkes çalışıyor ve herkese hakkını verseler daha iyi olur.
maaşların böyle yükseltiğinde sorunun çözüleceğini mi sanıyorsunuz :) aynı şekilde enflasyon da devam edecek diğer şeylerin de ücreti yine artacak :)
Her sene yeterlilik sınavı şart eğitmenelere
işi bırakıp motorlu siparişçi olabilirsiniz :) çok beğeniyorsanız ücretlerini kimse size zorla öğretmenlik yaptırmıyor sonuçta?
bilgi birikimim çöp mü olsun
:) sen bilirsin onu şartlar böyle
Ne öğretmenisin pardon bilmşyorum ama sadece öğretmenleri düşünmen kadar bencilce bir davranış görmedim size gelen öğrenciler için üzüldüm bencil birisiniz
yok canım 500 bin olsun te allahım ya
Herkes ekonomi profesörü olmuş maşallah
onlarda işci olsun oz aman
Kesin olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?