MİT ajanı olmak istiyorum, kriterlerim uyuyor mu?

Hukuk 1. sınıf öğrencisiyim. Anayasayı ve teşkilat kanununu adım gibi biliyorum. Ezbere değil yorumlayacak şekilde biliyorum. Dil konusunda ana dilim dışında İngilizce, Almanca akıcı bir şekilde konuşabiliyorum. Arapça öğrenmeye başladım. Az da italyanca biliyorum , geliştireceğim de. Fiziksel özelliklerim olarak 170 boyundayım , kilom 57. Spor olaraktan oldukça aktifim, bir çok zor hareketi kolaylık ile yapabiliyorum. Zeka olarak ise baskı altında olsam bile kolay ve hızlı karar veririm. Oldukça inceleyen ve detaylara takılan birisiyim. İnsanlara bakarak profillerimi kolaylıkla çıkarabilirim. Oyunculuk yeteneğim de bir o kadar iyidir. Fakat bilgisayar işlerinden pek anlamam. Kod yazabilirim ve şifre çözebilirim sadece. Onun dışında ağzım sıkıdır. Kime ne diyeceğimi iyi bilirim. Fakat yine eksi olaraktan ben bir kadınım. MİT kadın bir ajanı ne kadar ister bilmiyorum. Ayrıca ben biraz da manyak birisiyim kabulleniyorum. Biraz çılgın desek daha doğru olur. Ayriyetten vatanımı ve milletimi çok seviyorum. Bayrağımı korumak istiyorum. Teroristlere haddlerini bildirmek istiyorum. En büyük arzu ve isteğim türkiye vatandaşlarını ve türkiyeyi korumaktır. Küçüklüğümden beri hayalini kurduğum bu heyecan dolu ve bir o kadar da üzücü durumlar olsa da vatanımı korumak istiyorum. Sizce MİT e alınırmıyım?

MİT ajanı olmak istiyorum, kriterlerim uyuyor mu?