Kendimden ve beynimden asla emin olamıyorum neden böyleyim hayat çokzor?

Dersleri geçip geçemeyeceğimi bilmeyince okula gidip gelmek yük olurmuş insana artık kesin emin olduğum şeyler olsun istiyorum hayatımda ama olmuyor yine hep kendine güvnmeyen o kız. Elimde sadece şans eseri derece yapışım var. Onu da böyle bunalımlarım yokken kendimin farkınds bile değilkem neyi yapup hangi dersi yapamadgımı bilmiyoken çaresizlikten ve beynimin çok çalıştıgı zamanlara denk geldiği için bunu başardım. Fakat tytde 0 mat yapmiş biri olduğum matın temeline dair hiçbir şey anlamadıgım üniversitede karşma yine sayısal bir ders olan istatistik gördüğüm için korkuyorum. Benden daha akılsız olanlar geçeriz ya diye kendinden emin kopya verenlere mi güveniyorlae bılmıyom m kimseyi de tanımıyorum zaten. Ama ben tek basıma mücadele n etmekten yoruldm. Hayatta emin oldugum tek bir şey olsun istiyorum artık çok yoruldum. Okulu bitirceeğime emin bile değilim ama bu hayat memat meselaesi yani beynimden emin olamıyorum ben de insanlar gibi kendimden emin şekilde okul geçmek ders geçmek isterdim ama stresten hayatımbaşlayamadı bile hep üst düzey nir çalışma sonucu buralara geldim insanlar için anlamak çok kolayken ben algı sorunu yasıyorum neden böyleyim akılsız mıyım of sabredemiyorum artık ya bu kafama.

Kendimden ve beynimden asla emin olamıyorum neden böyleyim hayat çokzor?