Sizce kaldığım yurt hakkında Google'da yaptığım yorum nasıl?

Yerleşke ve bina olarak gerçekten müthiş bir yurt, hatta İzmir'deki en iyi özel yurtlardan biri; ama hizmet olarak gerçekten bazı sorunları var. Kahvaltı haftaiçi 07:00-10:00, haftasonu ise 07:00-10:30 arasında veriliyor. Kahvaltıya yetişebilmek için biraz erken uyanmak gerekiyor. İzmir'deki birçok özel yurtta günboyu çay, sıcak su hizmeti sunulurken anladığım kadarıyla yurdun altında yer alan işletmelerin para kazanması için burada ne çay, ne de sıcak su verilmiyor. Görevliler için ise yurdun zemin katında sürekli çay, sıcak su bulunuyor; biz ise sadece hobi mutfağındaki kettlelardan sıcak su alabiliyoruz. Ayrıca nedenini anlayamadığım bir diğer konu da lobide yer alan koltuklarda uzun süre oturmanın, bir şeyler yiyip içmenin yasak olması. Yani ücretini ödediğimiz bir yerde oturup, kendi paramızla aldığımız şeyleri yiyip içmemize neden karışıldığını gerçekten anlamadım, anlamıyorum. Son olarak maalesef, oda arkadaşlarım da temizlik eğitimi almamış insanlar olduğu için buraya geldiğime geleceğime pişman oldum. Bence özel yurtlara, hele ki; bina - yerleşke yapısı bu güzellikte olan yurtlara öğrenci alırken bir temizlik testi yapılmalı, o testi geçemeyen öğrenciler yurda alınmamalıdır. Günün birinde bana bir gün 20 yaşını geçmiş insanlara tuvaletten çıkıldığında, dışarıdan gelindiğinde el yıkanması gerektiğini öğreteceğim söylenseydi gerçekten hiç inanmaz, güler geçerdim...
Sizce kaldığım yurt hakkında Google'da yaptığım yorum nasıl?