Yerleşke ve bina olarak gerçekten müthiş bir yurt, hatta İzmir'deki en iyi özel yurtlardan biri; ama hizmet olarak gerçekten bazı sorunları var. Kahvaltı haftaiçi 07:00-10:00, haftasonu ise 07:00-10:30 arasında veriliyor. Kahvaltıya yetişebilmek için biraz erken uyanmak gerekiyor. İzmir'deki birçok özel yurtta günboyu çay, sıcak su hizmeti sunulurken anladığım kadarıyla yurdun altında yer alan işletmelerin para kazanması için burada ne çay, ne de sıcak su verilmiyor. Görevliler için ise yurdun zemin katında sürekli çay, sıcak su bulunuyor; biz ise sadece hobi mutfağındaki kettlelardan sıcak su alabiliyoruz. Ayrıca nedenini anlayamadığım bir diğer konu da lobide yer alan koltuklarda uzun süre oturmanın, bir şeyler yiyip içmenin yasak olması. Yani ücretini ödediğimiz bir yerde oturup, kendi paramızla aldığımız şeyleri yiyip içmemize neden karışıldığını gerçekten anlamadım, anlamıyorum. Son olarak maalesef, oda arkadaşlarım da temizlik eğitimi almamış insanlar olduğu için buraya geldiğime geleceğime pişman oldum. Bence özel yurtlara, hele ki; bina - yerleşke yapısı bu güzellikte olan yurtlara öğrenci alırken bir temizlik testi yapılmalı, o testi geçemeyen öğrenciler yurda alınmamalıdır. Günün birinde bana bir gün 20 yaşını geçmiş insanlara tuvaletten çıkıldığında, dışarıdan gelindiğinde el yıkanması gerektiğini öğreteceğim söylenseydi gerçekten hiç inanmaz, güler geçerdim...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Son kısım yurtla alakalı değil ki
Ama başı yurtla ilgili.
Yani yorum belirtmen iyi olmus bende yurtta kaldım pis insan cok zor
Son kısmı da oda arkadaşlarımın pisliğinden aşırı derecede rahatsız olduğum için yazmak istedim, çünkü bu durum beni çok rahatsız ediyor ve başka anlatabileceğim hiçbir yer yoktu. Ben de bu şekilde anlatmak istedim.
Söyle bence onlara
Geçenlerde de yurt müdürüne bildirdim ve bana oda arkadaşlarımı uyaracağını söyledi. İlk birkaç gün iyilerdi, ama sonrasında yine aynı şekilde davranmaya devam ettiler.
Kac kisilik oda ki benim ozel yurtta kalan arkadasim tekti
Söylüyorum, ama bunu benden önce anne babalarının öğretmesi gerekir. Yani ailesinden temizlik eğitimi almamış insanlara ben temizlik eğitimi versem ne kadar etki eder ki?
3 kişilik
Orası ev değil ama hepiniz yabancisiniz temiz olmak. zorunda herkes sert uyar bence
Ben de geçen seneye kadar tek kişilik odada kalıyordum, ama bu sene ücretleri biraz fazla geldiği için 3 kişilik odaya geçtim.
Zor ya kac senen kaldi
Laftan anlamıyorlar ki...
Bu sene tekrardan üniversiteye başladım, ama inşallah gelecek sene tek kişilik odaya geçeceğim.
Peki sence yurt hakkında yaptığım yorum nasıl?
Begendim
Dün gece lobiye inip 1 bardak çay içip yanında ise çikolata yiyecektim. İndim ve çikolatayı yiyip paketini ve bardağımı lobideki masaya bırakıp bir yere kadar gidip geri döndüm ve döndüğümde görevli çikolata paketini bardağın içine atıp oradan kaldırmıştı.
Çayı da 20 TL'ye almıştım ve öyle olunca verdiğim 20 TL çöpe gitti, ben de 1 bardak daha çay aldım ve sinirimden böyle bir yorum yaptım. Bugün ise görevliler lobide oturup çay içmeme hiçbir şey demiyor. Ayrıca sabah ise odamda ilk kez köklü temizlik yapıldı, sonrasında ise yurt görevlilerinden biri gelip temizlik kontrolü yaptı.
Sence Google'da yaptığım yorumdan dolayı öyle davranıyor olabilirler mi?
Iyi en azindan ise yaramis onlarda yalakaliktan hemen toplamislardir giciklar insan ogrencinin cayini doker mi
Olabilir özel. oldugu icin her sikayeti degerlendirirler siz ogrenci degil musterisiniz
Dökmemişti, ama yediğim çikolatanın paketini bardağın içine koymuştu.
Daha pis
Gerekçe olarak ise " Ben içilmiyor sanıp öyle yaptım " dedi.
Sanane ya içmesemde bana ait
Ama işte kime ait olduğunu bilmiyormuş, oraya bırakılıp gidildiğini sanmış.