Ben aslında şunu merak ediyorum benim bir rapor hazırlamam gerekiyordu, o görevi eksik yapmış olmam benim için bir sorun teşkil ediyor mu? Sözleşmede öyle bir madde vardı çünkü verilen görev yerine getirilmezse maddi/manevi tazminat diye. Eğer açılırsa maaşıma göre mi açarlar bu tazminatı? Ya da zaten çıkışım verildi böyle bir dava açmaya hakları var mı şu an 22 koduyla çıkış verildi
Yok ben çıkmak istedim, onlarla iletişimde kalmak istemiyorum. Benim sorum şu aslında, onlar herhangi bir dava sürecine girebilir mi? İşte raporu düzgün yapmamış ya da işe geç gelmiş gibi sebeplerle?
İşten ayrıldım. Çıkışım verildi. Ama bir rapor yazmam lazımdı o biraz eksik oldu, yine de yaptım. Eksik olmasının sebebi bilgi kirliliği. Şunu merak ediyorum o raporu bahane ederek dava edebilirler mi? Çünkü biraz zıtlaştım. Ya da önceden birkaç gün saatimde gelmemiştim bununla ilgili bir yaptırım olabilir mi? Ama o zaman tutanak tutulmamıştı
Tutanak tutulmadıysa geçmişe dönük işlem yapılamaz. Yine de neden işten ayrıldın neden zıtlaştınız raporda ne yazdın neresi eksik görmeden yorum yapmak olmaz.
Daha önce işe geç geldiğim günler oldu ama tutanak tutulmamıştı, bir de bana bir görev verildi daha sonra o görev değiştirildi. Değiştirildiği halde önceki görevle ilgili rapor istendi. Haliyle rapor eksik oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmişe dönük yapabilirler. Şerefsizlik yapmak isteyen bir kaç kişi bulurlarsa.
Ne olur yapılırsa peki?
Onun zamanında hırsızlık vs olayı olduysa kanıt ispat varsa olabilir
Yok hırsızlık değil işe geç gelme gibi daha önce tutanağı tutulmamış şeyler
Bir şey olmaz merak etme
Savunma almaları lazım ama zaten çıkmışsın. Çıkış verirler
Sağolun
Rica ederim avukatım sorun olursa sorabilirsin
Ben aslında şunu merak ediyorum benim bir rapor hazırlamam gerekiyordu, o görevi eksik yapmış olmam benim için bir sorun teşkil ediyor mu? Sözleşmede öyle bir madde vardı çünkü verilen görev yerine getirilmezse maddi/manevi tazminat diye. Eğer açılırsa maaşıma göre mi açarlar bu tazminatı? Ya da zaten çıkışım verildi böyle bir dava açmaya hakları var mı şu an 22 koduyla çıkış verildi
Üstümdeki kişiyle sorun yaşadık bana bilendi biraz
Haklı fesih sebebi varsa aç davayı. Ne zamandır orada çalışıyorsun
Yok ben çıkmak istedim, onlarla iletişimde kalmak istemiyorum. Benim sorum şu aslında, onlar herhangi bir dava sürecine girebilir mi? İşte raporu düzgün yapmamış ya da işe geç gelmiş gibi sebeplerle?
Çıkış verdikleri için ihbar isteyebilirler bence sen dava aç
İhbar nedir
Yani biliyorum da garip oldu dksksk siz terimsel kullandınız sanırım ondan soruyorum
Ahahahahahahahah akşam akşam güldüm. İhbar tazminatı yavru ama dert etme uğraşmazlar bence. Ne zamandır çalışıyorsun
1 yıl falan. Peki beni ararsa açmak zorunda mıyım ya sonuçta çıktım artık. Gerçekten midem bulandı işten
Açma bence gel dava açalım hangi şehirde çalışıyodun 😂
Ay yok yok benden uzak dursunlar cndkskdkdk gerçekten psikolojim bozuldu. Sürekli kurguluyorum kafamda🤢
Ahahah hiç bi şey olmaz işçi olduğun için kurtulduklarına dua ediyorlardır. Hangi şehirde çalışıyordun
Büyük bir suç işlemedi yse bir şey olmaz
Olayın detayı nedir?
Bilgili misiniz bu konuda
Evet
İşten ayrıldım. Çıkışım verildi. Ama bir rapor yazmam lazımdı o biraz eksik oldu, yine de yaptım. Eksik olmasının sebebi bilgi kirliliği. Şunu merak ediyorum o raporu bahane ederek dava edebilirler mi? Çünkü biraz zıtlaştım. Ya da önceden birkaç gün saatimde gelmemiştim bununla ilgili bir yaptırım olabilir mi? Ama o zaman tutanak tutulmamıştı
Tutanak tutulmadıysa geçmişe dönük işlem yapılamaz. Yine de neden işten ayrıldın neden zıtlaştınız raporda ne yazdın neresi eksik görmeden yorum yapmak olmaz.
Teşekkür ederim mesleğiniz nedir
o ne iş yeriymis öyle yav :/
yok..
Hayir olay ne
Daha önce işe geç geldiğim günler oldu ama tutanak tutulmamıştı, bir de bana bir görev verildi daha sonra o görev değiştirildi. Değiştirildiği halde önceki görevle ilgili rapor istendi. Haliyle rapor eksik oldu
Eeee
Sorun ne
İşte raporumun eksik olduğunu vs söylediler verilen görevi yapmamış denilebilir mi çıkış verildikten sonra
Hayir
Sözleşmede verilen görevi yapmazsa maddi manevi tazminat bölümü var, ordan açıkçası kuruntu yaptım biraz
Kuruntu bsiey olmaz
Anladım üstümle sorun yaşadım bana bilendi biraz, ondan dolayı kuruntu yaptım sanırım. Teşekkür ederim