Tyt puanım;210 bu puanı yükseltebilir miyim? Bu bölüm için en az ne kadar yapmam lazım? Ve düşük puanla okuyabilme ihtimalim var mı
Eve gelince 4-6 saat vaktim kalıyor
Eve gelince 4-6 saat vaktim kalıyor
Merhaba, bence soru detayında sorduğunuz her şeyi yapabilirsiniz ve olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek. Gerçekleştirebilir hedefler olduğunu düşünüyorum. Elinizden geldiğince verimli bir şekilde ders çalışabilirseniz güzel olur. Başarılar dilerim.
Uzaktanlardan oku, puanın da tutar ama finaldeki sınavlara örgün girmek zorundasın hepsi öyle nedense. Hem de başka şehirde girersin. Yoksa ben de okuyacağım. Anadolu aofyi de değiştirmişler 5 kere falan sınava giriliyor.
Cevap
3Cevap
Tabii ki isteyince her şey yapılabilir ben de üniversiteyi bıraktım tekrar hazırlanıyorum hiçbir şey imkansız değil🥰
Aöf zaten puanı çok düşük, girersin ne olcak. Sınav zamanı da girersin online geç yani ne olucsk
Bende açıktan ata aöf okuyup çalışıyorum, işyerin çok baskıcı değilse boş zamanında orada çalışabilirsin, fakat işyerin baskıcı ise akşam eve gelince çalışcaksın mecbur.
Yapılabilir yani imakan var değil mi
Tyt den 210 alan biri için
Bende 210 civarı almıştım yapılabilir mi evet yapılabilir sınav zamanına kadar iyi çalış sınav zamanı internetten çıkmış soruları çözersen kolay geçersin genelde çıkmış sorular soruluyor
Kpss den evde 5 saat çalışarak 75 e ulaşabilir miyim peki daha önce çalışmadım hiç merak ediyorum
O konuda bir şey diyemem:)
İstersen yükseltirsin tabiki
Bu bölümü okuyabilir miyim mesela 250 puanla normalde 289 puan ile alıyor
Bende 300 e yakın puanı almam imkansız gibi
Örgün olarak puanı yüksek ama aöf daha düşük oluyor puanları
İlk üniversiten mi olucak?
Evet öyle olmasını istiyorum düşük puanla okuyabileyim diye ama aynı anda 2 üni bölümünü idare edebilir miyim bilmiyorum
İlk olacak ya i
Olsun sen yinede düşük puana odaklanma. İnan çalışan kişilerde iyi puanlar aldılar. Tavsiyem işten kalan vaktini güzel değerlendir dersini çalış cidden puanını yükseltebilirsin.
Bölüm EA mı
Evet eşit ağırlık
Matematik türkçe coğrafya bunlara ağırlık ver. Mümkünse konu anlatımı kitaplarını al. Youtube video aç ordan takip edersin zaten kitapta olur önünde not alırsın birazda.
Hocam webde var orada coğrafya güzel anlatıyor hoca
Türkçede rüştü hoca birde aker hoca var ikiside güzel
mümkündür