Kendi yeteneğine göre seçtiğin bölüm sana en iyisi olacaktır. Bütün bölümler güzeldir. Kendine uygun ve yapabileceğin bir meslek seçmelisin. İş olanağı açısından soruyorsan tercümanlık ya da öğretmenlik iyi olabilir senin için eğer dil öğrenmeyi seviyorsan. Çok kitap okumayı sevmiyorsan edebiyat bölümünü seçmeni önermem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fransızca Mütercim Tercümanlık
İngilizce öğretmenlerinin her zaman yolu açık olmuştur. Ama ben İspanyol dili ve edebiyatı bölümüne ilgi duyuyorum.
Kötü bölüm yoktur her bölüm için geçerli olan senin başarı durumun sen mesleğinde iyi olursan herkes peşine düşer sen kötü olursan kimse aramaz sormaz
Makine/ Mekatronik/gemi imalatı mühendisliği bu üçlü iyi
Birlikte seçmek en mükemmeli. Alan memnun satan memnun 🤷♀️
Ay ben yanlış soruya yanlış görüş atmışım pardon 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahaha 😅😅
Kendi yeteneğine göre seçtiğin bölüm sana en iyisi olacaktır. Bütün bölümler güzeldir. Kendine uygun ve yapabileceğin bir meslek seçmelisin. İş olanağı açısından soruyorsan tercümanlık ya da öğretmenlik iyi olabilir senin için eğer dil öğrenmeyi seviyorsan. Çok kitap okumayı sevmiyorsan edebiyat bölümünü seçmeni önermem.
İngilizce öğretmeniyim ondan o seçeneği seçtim
Dil tercümanlığı yapabiliyorsan iyi yerlere gelme ihtimalin daha yüksek
Fransızca Mütercim Tercümanlık tabi ki de, dil öğrenip tercüman olmak çok iyi bir meslektir
En sevdiğin bölüm en iyi bölümdür.
Çünkü insan sevdiği işte başarılı olur.
Yazilim dışında hepsi bos
İngilizce kazanır her türlü
İngilizce +2dir. Diğerlerine oranla.
ingilizce öğretmenliği
Arapça öğretmenliği 🙄
İngilizce hep kazandırır
her yerde her ülkede geçer meslek
İngilizce öğretmenliği
Tercümanlığı seçerdim maddi getirisi daha iyi
İngilizce Öğretmenliği
En azından bu ülkeden kurtulurdum
C şıkkı
Fransızca mütercim
Tercümanlık süper
İngilizce çok severim. Ortaokulda en iyi dersimdi.
Tercumanlik
Hepsi iyi
Tercümanlık bence
artık herkes ing biliyo fransızca daha iyi bence
İngilizce
hiç biri
ingliz ögretmenligi