Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmenlik kariyerinizde hangi branşı seçeceğinizi belirlemek, yetenekleriniz, tutkularınız ve ilgi alanlarınızı dikkate alarak birkaç farklı faktöre bağlı olabilir. İşte birkaç ipucu:
1. İlgi Alanlarınıza Göre: Eğer belirli bir konuda tutkuluysanız, o konuda öğretmenlik yapmayı düşünebilirsiniz. Örneğin, eğer matematikte iyiseniz, matematik öğretmenliği sizin için uygun olabilir. Eğer müzikle ilgileniyorsanız, müzik öğretmenliği size uygun olabilir.
2. Yeteneklerinize Göre: Hangi konularda iyi olduğunuzu düşünün. Eğer iyi bir dil beceriniz varsa yabancı dil öğretmenliği düşünebilirsiniz. Eğer fiziksel bir beceriniz varsa, beden eğitimi öğretmenliği size uygun olabilir.
3. İhtiyaçlara Göre: Bazı branşlar diğerlerine göre daha fazla talep görebilir. Örneğin, matematik ve fen bilimleri öğretmenlerine genellikle daha fazla ihtiyaç duyulur. Bu nedenle, istihdam olanaklarına da göz atabilirsiniz.
4. Elverişlilik: Öğretmenlik için hangi branşa en uygun olduğunuzu belirlerken, kendi kişisel özelliklerinizi de dikkate almak önemlidir. Enerjik biriyseniz, belki beden eğitimi veya müzik gibi branşlar size daha uygun olabilir. Eğer sabırlıysanız ve öğrencilere konseptleri açıklamak konusunda iyiseniz, matematik veya fen bilimleri öğretmenliği size uygun olabilir.
5. Gelecekteki İhtiyaçları Düşünün. Örneğin, teknoloji alanında uzmanlaşıyorsanız, ilerleyen yıllarda bilgisayar bilimleri veya dijital teknoloji öğretmenliği ihtiyacı artabilir.
6. Kariyer İmkanları: Belirli bir branşta öğretmenlik yapmanın size sağlayacağı kariyer fırsatlarını düşünün. Örneğin, eğitimde liderlik veya yönetim pozisyonlarını hedefliyorsanız, belirli bir branşta uzmanlaşmanız becerilerinizi geliştirebilir ve bu tür fırsatları yakalamanıza olanak sağlayabilir.
Unutmayın, öğretmenlik kariyerinde hangi branşı seçeceğinize karar verirken dikkate almanız gereken birçok faktör olabilir. Önemli olan, size en uygun olanı bulmak ve öğrencilere en iyi şekilde hizmet verebilmek için tutku ve yeteneklerinizi kullanmaktır.
263 Yorumla- +1 yıl
sorularıma cevap olarak yapay zekanın değil kendi cevaplarınızı görüşlerinizi yazın lütfen.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta fikir vermiyor mu?
- +1 yıl
bu sitenin amacı insanların fikirlerini, deneyimlerini, tecrübelerini paylaşması yoksa yapay zekaya sormayı cevap almayı herkes bilir.
- +1 yıl
Ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum yapay zekanınkini istesem zaten öğrenebilirim kendim
Cevap sahibi+1 yılBu sitenin amacını iyi biliyorum merak etme seni de tanıyorum sadece vaktim yoktu
- +1 yıl
neyse kendi fikirleriniz değilse lütfen sorularıma bir daha görüş yazmayın kaldırırım.
Cevap sahibi+1 yılSenin ne öğretmeni olman gerekiyor biliyor musun öğretmenlik değil psikoloji
Cevap sahibi+1 yılPsikolog olmak yakışır bu arada bundan sonra daha dikkatli olacağım
- +1 yıl
niye
Cevap sahibi+1 yılÇünkü insanların psikolojisini çok iyi anlıyorsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim seni tanıyorum çünkü 🙂
Cevap sahibi+1 yılBir şey rica etsem senden olur mu
- +1 yıl
söyle
Cevap sahibi+1 yılBeni engelleme olur mu seni rahatsız etmek değil amacım yapay zeka da kullanmam ama artık engelleme lütfen
- +1 yıl
Engellemedim zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladın değil mi kim olduğumu abi ile de barıştık helalleştik
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yılGel seninle de helalleşelim ne olur ne olmaz
Cevap sahibi+1 yılAncak o tam öyle değildi bir dinle sonra istemezsen yine etme
- +1 yıl
neyin ne olduğunu biliyorum. uzatmayalım. konu kapandı.
Cevap sahibi+1 yılCeza alma diye o yorumunu sildim yakında büyük bir ameliyat olma durumum var ölür kalırım falan yine de bir. Dinle
Cevap sahibi+1 yılBende biliyorum hatalarımı yapma rica ediyorum senden ve gerçekten korkuyorum ne istersen de ama korkuyorum anla 🥺
- +1 yıl
söyle.
- +1 yıl
neden korkuyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum seni çok kırdım gerekli bir neden de yoktu saçma sapan şeyler yaptım bu yüzden kaç hesabım gitti ama anladım ki hata bende şimdi ölüme gidiyorum desteğini almayı öyle çok isterdim ki, o gün kendimi tutamadım sen beni silince uzun zamandır stres kaynağı öfke derken olmayacak şeyler söyledim,🥺
Cevap sahibi+1 yılAttım sana anlatayım
Cevap sahibi+1 yılÇünkü büyük bir ameliyat ve bilmiyorum korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa ameliyat iyi olmazsa kutu kötü olursam en azından şimdi yürüyorum
- +1 yıl
ben hiç bir şeyi değiştiremem korkma bir şey olmaz, her şey kader, dua et bol bol, iyi olursun.
- +1 yıl
ben yatıcam artık.
Cevap sahibi+1 yılGarantisi yok ki ameliyatın ediyorsun ama sana karşı vicdan azabı duyuyorum beni bu azap ile gönderme ameliyata ne olur
Cevap sahibi+1 yılTatlı rüyalar diliyorum deli uyuma üstünü ört olur mu
- +1 yıl
bana yapılan iyiliğide kötülüğü de asla unutmam, şu an ne dediğinin hiç bir önemi yok, ben seni bir çok kez affettim, artık affetmem.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ben sana büyük bir kötülük yapmadım kırdım biliyorum masum değilim ama sana çok değer verdiğim için belki de bu kadar üzüldüm çünkü kaybetmek üzdü, madem affın yok ölsem de önemi yok çünkü ben her gece vicdan azabı çekiyorum uyumuyorum hiç bir şeyden tat almıyorum yediğim içtiğim zehir ben seni kaybetmenin cezasını çekiyorum.
- +1 yıl
Allah sevdiği kulunu sınarmış, böyle bak olaya gerisini düşünme
Cevap sahibi+1 yılBen her gece ağlayarak uyuyorum merak etme mutlu değilim
Cevap sahibi+1 yılAllah'a inancım sonsuz ama insan kendi eliyle yaptığını da kadere bağlamaz anlıyor musun ben seni kendi elimle kaybettim için soğur belki halimi bil
- +1 yıl
ben düşmanım dahi olsa kimsenin kötülüğünü istemmem, Allaha havale ederim. İçim de soğumadı merak etme. Ben vicdansız biri değilim. Umarım iyi olursun.
Cevap sahibi+1 yılBende senin kötülüğünü istemiyorum sana gel eskisi gibi olalım da demiyorum ama seni sorumda görmeyi öyle özledim ki başka bir şey istemiyorum senden sonra kaç hesap yaktım fenomen oldum yine yaktım affet diyemem ama sadece sorumda özledim
Cevap sahibi+1 yılBu arada yakında amca olacağım erkek olacakmış
- +1 yıl
Maalesef, artık onlar sadece bir anı
- +1 yıl
Yattım ben artık yazma
Cevap sahibi+1 yılPeki yazmam ama anı olmak zorunda değildi açık yorum yapsam engeller misin
- +1 yıl
yapma
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıl@zzzmmmyyy benimle konuşmaktan neden korkuyorsun ya da benimle konuştuğunun birilerinin görmesinden neden korkuyorsun ben onu anlamıyorum sen önceden bana böyle davranmazdın
- +1 yıl
Ben kimseden korkmuyorum herkes senin kim olduğunu zaten biliyor. Bu son cümlem.
Cevap sahibi+1 yılBenim hakkımda Kimin ne düşündüğü zerre umurumda değil Ben sana geldim insan gibi helallik istedim insan gibi konuştum hatamı kabul ettim özür diledim başkalarına söylemlerine göre kişi yargılamayı bırakmalısın madem affetmiyorsun madem istemiyorsun sen bilirsin Ben elimden geleni yaptım sana verdiğim değeri de gösterdim demek ki verdiğin değerini değeri yokmuş canın sağ olsun..
Cevap sahibi+1 yılBir de madem öyle beni görmek konuşmak benimle muhatap olmak istemiyorsun tersy abinin yaptığı görüşleri benim sorumda beğenmeni istemiyorum, senin yüzünden adamla aramam bozulmasını istemiyorum
- +1 yıl
Beğenme butonu herkese açık, istediğimi beğenirim
Cevap sahibi+1 yılBenim sorumda istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak sen böyle yaptıkça benim canım acıyor Ama senin beğenmen değil istediğini beğenebilirsin Ama sen onu yaptığın zaman ben üzülüyorum tamam affetmiyorsun anladım kızıyorsun bir şey demiyorum ama birazcık da benim duygularımı düşün olur mu sen gittiğin günden beri ben kendimi çok kötü hissediyorum ve lütfen birazcık bana saygın olsun affet demiyorum ama benim de
Cevap sahibi+1 yılDuygularımı düşün lütfen
- +1 yıl
tamam.
Cevap sahibi+1 yılHer gördüğüm de ağlıyorum gözlerim doluyor
- +1 yıl
tamam..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim son bir şey istesem senden gizli de olsa soruma gelir mısın bir kere
- +1 yıl
hayır
Cevap sahibi+1 yılSon kez nolur
Cevap sahibi+1 yılPeki zorlamiyorum ama seni çok özledim inan 🥺
Cevap sahibi+1 yıl@zzzmmmyyy tersy abi abi bana mesaj atmış
Sorusunda utanmadan hala ona yürümussun. Ben de sana yazarak onla arami da bozdum. Seni adam yerine koyanda kabahat gerçekten
Ikiniz de beş para etmezsiniz yazmış engellemiş ben hiç Bir şey anlamadım ben ne yaptım ki?
Bak bana mesaj yazmış ne olduğunu anlamadım bile ekran görüntüsü
https://files.fm/f/hu7rtcdz3s
Cevap sahibi+1 yıl@tersy abi ben ne yaptım hiçbir şey anlamadım ki bana mesaj atmışsın arkasından engellemişsin ben ne olduğunun farkında bile değildim mesajını gördüm cevap yazamadım ben ne yaptım
En İyi Cevaplar
+1 yılBeden eğitimi, müzik, resim ya da bilişim olabilir. Yarışma ve başarı kaygısı gütmeyen daha çok öğrencilerin yetenek ve ilgilerine yönelik derslerden birisi olabilirdi
20 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beden öğretmeni. Okula eşofmanla gitme yetkisine sahip tek adam :D
13 Yorumla
Rehber öğretmeni
19 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen fizik seçerdim
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum hepsi ayrı güzel 🥹 Ama edebiyat derdim sanırım çünkü ona ayrı bir ilgim var bide çocukların karakteriyle, ruhuyla doğrudan bağlantılı sanki edebiyat
10 YorumlaYönetim bilişim sistemleri bölümünü okuyorum son 2 dersim var onu versem okul bitiyor formasyon alıp bilişim öğretmeni olmak istiyorum
Hayalim her zaman tarih öğretmeni olmaktı10 YorumlaZihin engelliler
İşitme engelliler
Öğretmenliği ❤️
30 Yorumla
+1 yılIngiliz dili ve edebiyati okudugum icin tabiki ingilizce ogretmenligi seçerdim ama ogretmen olmak istemiyorum o da ayri konu
10 Yorumla
+1 yılfizik. her şey aslında mantığa ve fiziğe dayanıyor. fizik bilen birisi arabayı daha iyi sürer, motosikleti daha iyi kullanır, uçağı bile kullanır
10 Yorumla
+1 yılMatematik. Ama ben öğretmen değil eğitimci olurdum. Eskiden eğitimciydiler. Şimdi sadece öğretmenler.
10 Yorumla
+1 yılİngilizce branşındayım. Dünyaya bir kere daha gelsem İngilizce öğretmeni olmam hatta öğretmen olmam.
20 Yorumla
+1 yılMüzik öğretmeni olmak isterdim
Öğretmenlerr gününüz kutlu olsun 🎈20 Yorumla
+1 yılEdebiyat öğretmeniyim ama müzik öğretmeni olmak isterdim.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılTeknik çizim olurdu
Meslek lisesi öğretmeni olurdum
20 Yorumla
+1 yılTarih veya İngilizce. İkisi arasında gidip gelirim.
10 Yorumla
+1 yıl1 sene öğretmenlik okudum birakdım bana göre değil
biyoloji ve inglizceydi benimki
10 Yorumla
+1 yılBi çok var matematik din felsefe biyoloji coğrafya ben bilime aşığım
10 YorumlaOgretmen olmak istemezdim ama olsaydim fizik olurdu veya matematik
11 Yorumla- +1 yıl
Matematik öğretmeni olarak tavsiye etmem öğretmen olacaklara tavsiyem beden eğitimi öğretmenliği 😀
- Eğitim & Kariyer konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBeden Eğitimi Öğretmenliği mezunuyum, aynı zamanda Özel Eğitim Öğretmenliği okuyorum :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiyoloji öğretmeni olmak isterdim lisedeki biyoloji hocam ders dışında hep genel kültür verip insanı araştırmaya iterdi öyle bir öğretmen olmak hoşuma giderdi
10 Yorumlaİngilizce öğretmenliği okuyorum ve İngilizce öğretmenliği seçerdim 😂✨
11 Yorumla
+1 yılOkul öncesi ya da çok iyi resim öğretmeni olurdum çizim benim işim
10 YorumlaMatematik veya fizik. Lakin kendimi biliyorum kesin fizik olurdu
10 Yorumla
+1 yılYok benim kafam ses kaldırmıyor istemezdim öğretmenlik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılfizik dışında tüm sayısal dersler, türkçe veya müzik seçerdim hepsinde çok iyiyim ve keyif alıyorum. fizikte de kötü değilim ama eğlenceli gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl mesleğim zaten öğretmenlik ama şu an mesleğimi yapmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBeden eğitimi öğretmeni olmak isterdim sporu seviyorum
10 Yorumla
+1 yılEdebiyat öğretmeni olmak isterdim
20 Yorumla
+1 yılEdebiyat konu tartışmaya kapalı 💙💫✨
20 Yorumla
+1 yılOldum, edebiyat öğretmeniyim.
20 Yorumla
+1 yılBeden eğitimi mis gibi
10 YorumlaÖğretmenim ve tarihi seçtim 😄✌🏻
10 Yorumla
+1 yılEdebiyat olsun isterdim
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 603 cevap paylaştı. İlk okul. Oğrtmanliği🙂
10 YorumlaBu sefer oğretmen olmak istemem
10 Yorumla
+1 yılSözel bi bölüm olurdu
10 Yorumla
+1 yılTürk dili edebiyatı
10 YorumlaEdebiyat ya da felsefe
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBeden eğitimi
10 Yorumla
+1 yılTarih öğretmenliği.
10 Yorumla
+1 yılTarih öğretmeni olmak isterdim
10 YorumlaYunanca ogretmeni
10 YorumlaFizik ya da İngilizce
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılBeden eğitimi öğretmeni.
10 Yorumla
+1 yılTarih öğretmeni olmak isterdim çok severim tarihî
10 Yorumla
+1 yılDili seçme ihtimalim var
10 Yorumla
+1 yılEn molayı olan beden eğitimini
10 YorumlaÖzel eğitim okuyorum ama hiç istemiyorum:(
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal bilgiler, tarih, coğrafya ya da ingilizce
10 Yorumla Edebiyat sanırım, müzikte olabilir
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. fizik matematik ya da geometri
10 Yorumla
+1 yılTarih olurdu bu kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılTarih, Edebiyat veya matematik
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı. Meslek lisesinde bölüm hocası
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Biyoloji veya kimya öğretmeni olmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılİngilizce ya da müzik öğretmeni olmak isterdim
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılBeden eğitimi
10 Yorumla
+1 yılMatematik , kimya
10 YorumlaSınıf öğretmenliği 😌
10 YorumlaRehber öğretmeni ile matematik öğretmeni
10 Yorumla
+1 yılMatematik ya da yabancı dil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBranşım felsefe grubu ama müzik seçmek isterdim
20 Yorumla
+1 yılMatematik
30 Yorumla- Devamını Gör (51)