Sizce de öğrencilerin okul üstü olduğu gibi öğretmenler içinde bir okul üstü olmalı mı?
Evet olmalı.
Hayır olmamalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce de öğrencilerin okul üstü olduğu gibi öğretmenler içinde bir okul üstü olmalı mı?
Öğretmenlerin geçim derdi, atanamama sorunları, kalabalık sınıflarda öğrencilerine yeteri kadar ilgi gösterememeleri bitti bi önlük mü kaldı
Aynen, önlükle her şey düzelir
Öğretmenler için okul forması olup olmaması, okulların ve ülkelerin kendi politikalarına bağlıdır. Bazı okullar, öğretmenlerin okul renklerinde veya okul logosu ile süslenmiş bir forma giymelerini gerektirirken, diğer okullar bu konuda daha esnek olabilir.
Okul formalarının avantajları arasında, öğrencilerin okulda birlik ve beraberlik hissi yaratması, öğrencilerin okul kimliğine bağlılığını artırması ve okulda disiplini sağlaması yer alabilir. Ancak, bazı öğretmenler, okul formalarının öğretmenlerin kişisel ifade özgürlüğünü kısıtladığını düşünebilir.
Sonuç olarak, öğretmenler için okul forması olup olmaması, okulların ve ülkelerin kendi politikalarına bağlıdır. Bazı okullar, öğretmenlerin okul formaları giymelerini gerektirirken, diğer okullar bu konuda daha esnek olabilir. Bence olmalı resmi dairede mini etek saçma sapan buluyorum.
En basiti öğretmen mi başka bir şey mi belli değildir.
Teşekkür ederim
Okul üstü derken bir kurum mu soruyorsun? İl ve ilçe milli eğitim müdürlüğü var. Kaymakamlık ve valilik var. Oralara giden evrak yine il veya ilçe milli eğitim e geliyor
Olmamalı fakat eğitimciler çocukların onları örnek alacağının bilincinde olarak giyinmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok fazla ilgi çekici kıyafetleri okulda giymemeleri gerektiğini bilsinler özellikle kadın eğitimciler.
Cevap
13Cevap
bence olmamalı
olmalı. tek tip giyinilmeli. okul ciddi bir müessese ve bazı istisnalar dışında kıyafet zorunluluğu şart diye düşünüyorum
Öğretmeni bırak, öğrencilerin yurt sorunu çözülsün önce. Çocukların biri asansörler de biri yemekhanedeki yemekler canlarını veriyor. Gerçekten yazık oluyor.
Evet olmalı.
Çünkü bazı veliler öğretmen kılığına girip öğrencilere tokat atıyorlar
Fark etmez ve giymeseler de normalde beyaz önlük var. Sadece mecbur değiliz galiba.
Şu beyaz ceketi giyince güzel oluyorlar ama nasıl rahat ederlerse 🤷🏻♀️
Olmasın zaten çok sıkıcı ve zevksiz insnalarin tasarladığı bir yer bir de herkesin öğretmenler de dahil herkesin aynı şeyler giymesi çok sıkıcı olur du
Takım elbise olsa çok güzel olurdu aslında bence
Bence çok tuhaf olur olması
Bir beyaz önlük oldu bitti işte 😊
Önlük var zaten. Yetmiyor mu?
Hayır olmamalı
Hayır olmamalıdır
suyunu cıkarmayın
Olmamali
hayır olmamalı
Olabilir
Gerek yok
Olmalı