Arkadaslar beni bir sirkette işten çikardilar sebep sirketteki herkesle kavgaliymisim herkes benden sikayetciymiş ayagimi kaydirmak icin her türlü iftirayi attilar bana sonunda işimden oldum neyse ben işimde iyiydim bunlar benim yerime iyi iş yapan birini bulamamislar simdi hergün cvme bakiyorlar bazi arkadaslar agzimi ariyor donermiyim diye siz olsaniz napardiniz? Nasil tavir alirdiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vaktiyle yaşadığım durum.
30 bin teklif etmişlerdi yine gitmemiştim.
Sana ne kadar sure sonra donduler
Çıkışımı alıp iki gün evde Yattıktan sonra ki günün akşamı telefonuma gelen çağrıyla başlarda açmadım hatta engel atmıştım sonrasında eşinin annesinin kızının oğlunun telefonundan aramıştı tekrar görüşmeye çağırdı gitmedim evime gelmişti aşağı inmemiştim 😂
Bu durum tam altı ay devam etmişti en sonra umudu kesince rahatlamıştım 😂
6 aymi sirket pesinden kostu hahah
Olayı anlatsam az bile koşmuşlar dersin ama işte benim bi huyum Var verilen söz tutulmadığın da çok kolay silerim hiç affım olmaz.!
Bunlarda kaac gun cikisimi vermedi benm sozlu olarak cikardi artik gitmeyince devamsizliktan cikardilar bana diyorki mudur sen kendin ciktin biz cikarmadik bu kavgaciliginla hicbiryerde tutunamiycaksin diyorr baska yerlere girmemede burnunu sokuyor
Senin Yerinde olsam ihtar çektirip maddi manevi tazminat davası açardım
Benim cikisimi istifa vermisler gostermisler
Ooo en sevdiğim peki senin imzan var mı
Hayir ben birakmisim onlar beni sozlu uyarmis cikarmamiss goyaaa komedi dmi
Eğer öyleyse hemen bi dilekçe oluşturup iş mahkemesine vermelisin
Sgkya soledim cikis verilmis kod onemli degil dedi
Ama ortada usulsüz çıkarma var.
Senin imzan olmadan senin çıkış evraklarında düzenleme yapamazlar eğer yapmışlarsa ayvayı yediler
Mudur sadece sozlu olaeak dedi senle devam edemeyiz bende tamam dedim heryerde is bulurum ben bu sok oldu yalvarcagimi ozur diliycegimi saniyordu heralde hemen esyalarmi topladim ciktim ordan. bunlar baktim hala cikis vermiolar bana 3 gun sonra gitmeyince istifa diye verdiler gunler sonra bana diuoki kendin ciktin
Tamam işte usulsüzlük var ve bunu çok rahat ispat edersin maddi manevi tazminat davası açtın mı da iş biter
Ben olsam dönmezdim Sonuçta birisini bulsalardı alsalardı senin yüzüne bile bakmazlardı
Evet ben orada iyiydim ama arkamdan is cevirdikleri icin kavga ettim. baya hakaret laf saydim herkes benden sikayetciymis orada ama ben isimde iyiyim musterilerde memnundu benden benm yrrime kimseyi bulamadilar simdi o kavgali olduklarima kaldi benim islerimde yalandan smdi agzimi ariyor
Peki çalışabileceğin başka bir yer var mı
Evet ordan dhaa buyk bir kac sirketle gorustum dhaa iyi maasla hemde
O zaman eski çalıştığın yere sakın gitme herkes sana iki yüzlü rolünü oynamaktan başka bir şey yapmaz maaşıda iyimiş yeni ortama girersin illaki anlaşacağın kişiler olur
Dönersem maaşıma zam isterim, yıpranma payı. Yoksa gitmem.
Ve bu zam olayını hem sözel hem yazıyla bir yerde de tut derim, yapacağız falan diyip yapmazlarsa elinde kanıt olur. İş hukiki boyuta falan çıkar belli olmaz bu işletmelerde
Ve alttaki arkadaşların yazdığı saygı olayı evet doğru bir durum fakat burada saygıdan çok sömürü amaçlı gideceksin, git güzel bir zam iste, tabiri doğruysa birazda sen onların üstüne bin. Anladın. Sonra tekmeyi koyarsın zaten kafana göre, sana muhtaçlar nasıl olsa :D
Maasim zaten iyidi ama bunlar yerime kimseyi bulamamis kavgali oldum kiza kalmis hep benim islerim buda baskaalarindan yazdiriyor agzimi arattiyor
Hee öyle diyosun. Tamam sömürmene gerek yok o halde, her türlü başka iş bulursun. Boşkoy, gitmene gerek yok. Tükürdüklerini yalamasınlar
Zaten cikarmadi sozlu olarak sen uyumsuzsun kavgalisin dedi ama cikarmafi rssmiyette tamam dedim esyalarimi topladim sirketten ciktim bunlar 1 hafta cikisimi vermedi zorla verdirtttim
Mudur bana tel acmiss gecende diyorki sen bu kavgaciliginla hicbiryerde tutuniycaksin sizene bundan sonrasi sizi ilgilendirmezzzz dedim
İyi demişsin :D Artık daha farklı yerlere keenks, hayatta başarılar :)
Ordan daha buyuk 5 sirketle gorustum olursa baslicam. beni kaybettiklerine yansinlar artik haahah
ökjahdfahjkdfakdhfklsd seviyorum şöyle anları ya, böyle mort oluyorlar ya mükemmel bir histir eminim 😂
Zaten tamam cikarin beni farketmez ben heryerde is bulurum dedimm 😀 mudur sok oldu yalvarcagimi saniyordu heralde hahaah 😀😀
Kendine saygın varsa dönmezsin.
Acıtarak dön... dönersen..
Nasil yani
Zam + diğer istekler vs vs... seni gönderen onlar...
Donmek istemiorm maasim iyidi ama hep kavgali oldum kizlar orada huzur yok
Zaten dönme, döneceksen bilsinler zam vs aldığını, kudursunlar, konu bu...;)
Zaten benim maasim egitim tecrubemden yuksekti ondan dolayi sirf basarili oldjm icin herkes beni attirmak icin ugrasti
Ilginc valla, kadinlar cadi kazani...🤦♂️
Evet cok komik bizim bolumde herkes kizz bir tane erkek aldilar biras agir abi korkalim diye heralde cocuk 2 gun sonra isi birakip gitti komedi yaaâaaaaa🤣😅
☺️is alanı nedir
Birde kurumsal buyuk bir sirket
Offf yani... Lol... garip ülke
Sen de komik bir tipsin gibi
Ben komil deglm sinirliyim asla altta kalmam cok agir hakaretler ettim ondan is buralara gelfi
Yok ondan eminim... fun anlamında...;)
Hahhaah aynenn oyleyimdir
Burc;)?
Aslan
Oh oh prenses:)) bir de sinirlisi
Haha aynen öyle
Napıyorsun... son mesajımı kaldırmış bu sapsallar..🤦♂️
Kendine saygın varsa gitme
Dönmezdim
ben dönmem.