Çalıştığım yer satış yapamıyor, beni kovarlar mı?

Ocak ayından bu yana çalısıyorum bir mağazada e ticaretle uğraşıyorum. Zaten bunlar bu e ticaret işini 2 senedir felan yapıyolarmış. Ben işe başladığımda herşeyleri açıktı yani satışları yapılıyordu. Ama kış ayından bu zamana kadar tabiki satış yapılıyordu ama atıyorum haftada toplasan 40,50 ya da 10,5,6 işte bazen günde 15 20 tane çıktığıda oluyordu. Daha bir çok alanda satış yapıyoruz spor, animasyon, kırtasıye vs ama son bir kaç aydır. İş yerindeki yetkili adam felan trendyoldan satış olmuyor zaten boşuna ödüyoruz dıyor yani böyle diyerek benimde psikolojimi bozuyolar artık. Madem satış olmuyor beni neden işten çıkarmıyosunuz. Nerdeyse her işi de yapıyoruz aslında. Katalog yapıyorum. Bir çok şey yapıyoruz. Senemin dolmasına 1 2 ay kaldı. Asgari ücrette yükselicek yani bilmiyorum kendimde kendimi kötü hissediyorum kovulur muyum sizce napmalıyım yani benim şuanki işim asıl yaptıgım iş ama bilmiyorum nolucağını

Güncellemeler
+1 yıl
Saolun arkadaşlar yorumlarınız için anneme de anlattım bırak onlar kovsun seni senen dolunca çıkarırlarsa tazminatını da alırsın zaten iş var bulursun dıyor ama annemle ikimiz çalısıyoruz
Çalıştığım yer satış yapamıyor, beni kovarlar mı?