Çalışkandım ama yalan söylemiyim bazı derslere hiç çalışmak istemezdim 😄

Çalışkandım ama yalan söylemiyim bazı derslere hiç çalışmak istemezdim 😄
Okul hayatımda çalışkandım ama çok derslere ağırlık vermezdim zaten bu yüzden de notlarım çok yüksek gelmezdi ama kötü de değildi.. boş zamanım da ders çalışırdım okulda da öğretmenlerimi dinlerdim hep
Lise 1de çok çalışkan değildim ortaydım. Sadece sınavları geçecek kadar çalışırdım (1 dönem biyolojiden kalmıştım 🥲). Lise 2de gaza gelip sayısal derslere ağırlık vermiştim. En iyi mat sonra fizik sonra kimya sonra biyo idi. Lise 3te ise evdeydik tüm sayısal derslere ağırlık vermiştim ve inektim 🤓 Lise sonda da inekten daha inektim ki öyle olmak zorundaydık jdjdk
Benim de lise 3 ve 4 çok iyiydi ama sonrasında insan çok da önemli olmadığını anlıyo 😄 Bence en önemlisi sınavda ve üniversitede ne yaptığın.
Çok fenaydım. Sınav stresini tamamen yok ettiğini hatırlıyorum çünkü her şeyi biliyordum. Her şeyi bilince ne sorduğunun önemi kalmıyordu. Sınavı biraz yapıp sonra kafamı koyup biraz kestirip ardından kalkıp tekrar yapmıştım ve çok yüksek almıştım.
Böyle bir inek öğrenci olamaz ya 🤓
(Sınıflardaki hocam ödev vardı diyen gıcık kişi bendim hshjsks)
Cevap
21Cevap
Hayır kopya çekerdim hep gadası
Arkadaşlarla hep okuldan kaçıp internet cafeye gidip half life oynardık :///

O sırada bunu duyan babanın hali 😄
Beynim çalışıyor aklıma neler neler geliyor ama insanlar bunları duymaya hazır değil onun dışında ilk başta çalışıyordum sonra dünyanın farkına vardım ve dersleri saldım ama genede notlarım yaşıtlarımınkinden daha iyiydi
Çalışmasa da full çeken, herkesin nefret ettiği o öğrenciydim😅
Yok ya tembeldim. Arkadaşlarla okuldan kaçıp CS 1.6 oynamaya veya deniz kenarlarına giderdik. Güzel zamanlardı hala hepsi arkadaşım ve güzel zaman geçiriyoruz
Orta başarıda bir öğrenci oldum hep. Sözel derslerim iyiyken (İngilizcede dahil) sayısal derslerim berbattı 😅
Hep çok çalışkan bir öğrenciydim. İlkokulda bile deneme olurduk ve ben kötü yapsam ağlardım. Psikopatlıktı resmen ama olsun😂🤓
Çalışkan değildim. Ders çalışma alışkanlığım yoktu hiç. Sınavdan önce yarım saat ya da bir saat bakar öyle girerdim.
Okul hayatım boyunca tüm veli toplantılarında örnek gösterilen öğrenciydim.. bu hiç değişmedi
Evet çalışkandım valla halada öyleyim inek inek sürünüyoz işte🥲
Asla. Maalesef hiç çalışkan bir öğrenci olmadım
Çalışkan değildim sadece ödevleri yapardım ama notlar zirvedeydi. Sınav günleri bile umrumda değildi
Bu yıl haricinde mukemelldim ortlm 90 ve uzeriydi
Her sınavı kopya ile geçiyordum hele lise yıllarında sjsjsjjs
Lisede son iki yıl çalışkan oldum çevre çok önemli iyise çevre sizde onlar gibi olursunuz.
Genel olarak sayılır beynine bi yerden sonra istirahat isni veren biri olarak öyle
9. sınıfa kadar evet sonra pandemi girdi bende salmıştım dersleri :/
Sayısalcıydım. Kimya dersini hiç sevmezdim. Kimya haricinde çalışkandım evet.
Orta. 3.00 bitirmiş, onur belgesi almıştım. Bazen keşke biraz daha kassaydım diyorum
Evet. Hatta üniversiteden bölümü birincilikle bitirdim
Tüm okul hayatımı birincilikle bitirdim, üniversitede dahil buna.
Yok herkesin kopye çektiğini sandığı ama çekmeden 10 aldım
Çok çalışmazdım ama derlerim iyiydi
Biz erkeklerde genelde öyle oluyo .
Evet
Hayır aksine tembel bir öğrenciydim
İşime gelince süper çalışkandım
Ben okulu bıraktıktan sonra akillandim 😂
Liseye kadar çok caliskandim sonrası tembel
Evet, çalışkan ve başarılı bir öğrenciydim.
Çalışmadan yapan ve sinir olunan kişiydim🙄
Evet okul birincisiydim
Hayir maalesef keske oyle olsaydim ama
Öyleydim hala da öyleyim
Çok çalışkandım😎
Matematik hariç diğer derslerim iyiydi.
Değildim ama çok usluydum
Herşeyi son ana bırakıp, geçerdim 😂🤭
evet öyleydim. lisede sınıfın en iyisiydim.
Ayırr ben timbel üğrenciyim
Hayır normal seviyede bir öğrenciydim
evett idim) artık deilim
Ders çalısmaya 24 yaşımda başladım 😂
Hayır hiçbir zaman çalışkan olmadım
Çalışmazdım ama geçerdim
Uniye kadar evet
Evet
Hayır çok sıkıcıydı dersler😂😂
Evet ama okutmadi zalim babam
Değilim
Tembel ogrenciydim