Yobaz gerici kızlarla kavga ettim kanıtlarım var okuldan attırmak için ne yapmam lazım?

Arkadaşlar bugün üniversitede maalesef kavga etme durumunda kaldım ben normalde yazılım mühendisliği okuyorum ve hiç tanımadığım ama öğrenince şaşırmadığım iki ilahiyat öğrencisi kızla kavga ettim sebebi bugün mini etekle gitmiş olmam ben kimseye karışmıyorken saygı duyuyorken onlar ben arkadaşımla yanlarından geçerken benim için rus bacım heralde bu havada mini etek giymiş dediler ben ve arkadaşım bunu duyduk sonrasında ben arkadaşıma video çek çabuk dedim o videodayken ne diyosunuz siz dedim bana utanmıyor musun böyle okula gelmeye rus kaşarrı helak olacaksınız yaşasın kafirler için cehennem falan demeye başladı hepsi videoda var ben böyle cahil kişileri okuldan attırmak aynı çatı altında eğitim almak istemiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ama kesin atılmalılar hatta okul dışında da hakaret davası açacağım
Yobaz gerici kızlarla kavga ettim kanıtlarım var okuldan attırmak için ne yapmam lazım?