Boy sınırının 3 cm üzerindeyim ama daha uzun olmak daha mı avantajlı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
160 üzeriysen avantaj dezavantaj diye bi durum yok.175 olan senden avantajlı değil mülakatında boyla alakası yok. doğal ol, asla yalan söyleme, önünden geçen örümceğe korkarak tepki verme, soğukkanlı ol..😀😉
Önümden örümcek geçse refleksle çığlık atabilirim 😅
atarsan olmaz uçak ta sen panik olmamslısın, mülakatın parçası o.. ing. den sınava giricen 6 modül.6 yı gören pek çıkmaz 4 ü geç yeter.
6yı gören çıkmaz derken
6 ncı modül sorularını yani 5 te nadir. ing. bölüm okumuşlsr oda🤷♂️ilk önce internetten y. di sınavı ılucan, başarılı olunca thy ise ibda kaynakları md lüpünde esas ing. sınavı. 3 gün ya da 1 hf sonra valarılı mail alırsan, belki 1 ay sonrasına mülakat daveti slıcan. başarılı olursan, sağlık rp. sonra eğitim süreci 2 ay kadar. vs vs vs
Çoğu kelimeden hiçbir şey anlamadım. Teşekkürler
Valarılı ibda md lüpünde
napiim hızlı yazdım.. sana başarılar
başarılı.. insan kaynakları müdürlüğünde mülakat
Teşekkürler. Ben radyo tv okuyordum ama dondurup bilgisayar programcılığına başladım. Diksiyon, etkili iletişim teknikleri, beden dili gibi eğitimlere katıldım. Bunların dışında yönetici asistanlığı senaryo yazarlıgı gibi eğitimlere de katıldım. Bu sertifikalar bana fayda sağlar mı
bu arada çalış THY kaç yılında kuruldu şu an kaç uçağı var Star alliansta kaç yıldızı var kaç tane Boeing kaç tane Airbus uçağı var
en çok hangi tip uçak var geniş gövdemi dar gövde mi , dar gövdeyse, neden?
boy kilo endeksine dikkat et
Onları biliyorum internette gördüm aslında
sahip olduğun her türlü bilgi insana hayatın her aşamasında fayda sağlar.
Yüzme bilmek şart mı
base neresi olacak İstanbul Ankara İzmir Antalya?
mülakatta sana soruların dışında ukalalık edip gereksiz konulara girmeyeceksin şunu biliyorum bunu biliyorum falan asla yalan söylemeyeceksin mümkün olduğu kadar doğal olacaksın sadece sordukları soruya cevap vereceksin
hostes sadece misafirlere hizmet sunmak için var olan bir eleman değil uçağın güvenliğinden de sorumlu her şeyinden sorumlu önemli bir personel
Ya teşekkür ederim zahmet edip yazıyorsunuz ama ben çok araştırma yaptım biliyorum bunları
sana yüzmeyi biliyor musun diye kimse soru sormaz:)))
sağlık raporundan da olumlu sonuç alınca işe kabul süreci başlıyor sonra eğitim süreci görev alacağın uçak tipine göre eğitim alacaksın kısa mesafe uzun mesafe dar gövde geniş gövde
Bir şirketin sayfasında görmüştüm diye hatırlıyorum bir de bir hostes eğitimini atmış havuza atlıyorlardı
o zaman beni boşu boşuna neden yazdırıyorsun 😀😀 o zaman sana başarılar diliyorum hedeflerinden asla vazgeçme bir atmış Bir seksen arası boya ve boy kilo endeksine uygunsan kafadan zaten kabul ediliyorsun İngilizce sınavında geçtiğin zaman önünde bir tek mülakat kalıyor.
simülasyon eğitimleri var ama yelek le atlarsın suya
Pzikoloji mülakatı da varmış galiba
Psikoloji
quizlet.com/.../
zaten mülakatta bir psikolog vardır
Sizin meslek neydi
Boy değil de dil öğrenirsen fena avantajlı olursun…
Dil öğreniyorum da mesela sosyal medyada hostesleri görüyorum hepsi uzun boylu 1.70 civarı
Ya sadece boy değil uzun boylu bir kızdan daha güzel veya yüzünde yara, sivilce yoksa sen avantajlı olursun
İnşaallah ya
Biraz denge ve başvurduğun yerdeki kızlara bağlı bir şey bu yüzden sen dillerini geliştir, yüz güzelliğini olabildiğince korumaya devam et emin ol bir yerde kapı açılacak zaten, hem boy dediğimiz şey bizim için topuklu ayakkabı ile uzayabilen bir şey değil mi tatlım? O güzel kafana takma bunları olur mu?☺️
Teşekkür ederim bebeğimm. Harika motivasyon veriyorsun 😅 Ya güzel miyim bilmiyorum. Yolda giderken şöyle bir bakıyorlar ama güzel diye mi bu tip ne böyle diye mi bilemiyorum tabii 😅
Güzelsindir güzel, bana da bakıyorlar bu arada ne tesadüff 😅
8 kilo alır ingilizcemi ilerletirsem hazırım 😂
Hayir dilin varsa çok şansli oluyorsun en çok kullanilan diller: inglizce fransizca almanca ve türkce bu dördünü bile varya yaşadin
Maalesef evet.
Tanıdığınız hostes var mı
boyun kaç şu an
Bugün ölçtük hastanede 1.63 çıktı
torpille çözdürürüz
Tm kanka
istersen
Evet