Herkes kendinden pay biçerek yanıtlayabilir.
Uzun olmanın en büyük dezavantajlarından biri kapı eşiklerine çarpmalar veya lavaboların çok aşağıda olması belini büküyor insanın.

Herkes kendinden pay biçerek yanıtlayabilir.
Uzun olmanın en büyük dezavantajlarından biri kapı eşiklerine çarpmalar veya lavaboların çok aşağıda olması belini büküyor insanın.

Benim boyum 175. Erkeklerin gözünde at gibi kız katagorisine girsem de çoğu şey benim için zor. Örneğin kadınlara standart üretilen pantolonlar gibi her zaman kısa gelir. Kıyafet kolları kısadır üst tam olsa da. Ve çoğu kadının giydiği dekolte ya da mini kıyafeti ben giyince devlet meselesi olur. Bide uzun erkekleri hep kapmışlar :) benle aynı boyda insanlar denk geliyor bana hep
Fiziğine dikkat ettiği sürece 170 175 civarı kızlar bence çok çekici. Aslında erkeklerde uzunlar çoğunlukta ama denk gelmiyor galiba erkeklerin ortalaması 180 olması lazım.
ben ortalama boydayım. 185im ve 187 falan olurum en fazla.
şahsen seviyorum boyumu. zorluk diyebileceğim tek şey minibüs gibi bazı yerlere sığmıyorum. d kafam çarpıyor sürekli. ama genel olarak şikayetim yok.
Cevap
0Cevap
kısa olmamın dezavantajı mesela hiç bi zaman en yüksek raflara ulaşamam hatta kendi gardıropumda bile üst kısma ulaşamıyorum
Böyle çok kaza da yaşanıyor evet.
ne kazası
Yüksek raflara çıkmak isterken düşme tehlikesi vs anlamında diyorum.
hm evet onu çok yaşadım 😀
İşyerinden kalma alışkanlık galiba kaza risklerini düşünüyorum arada böyle haha.
nasıl bir işmiş bu
Üretim alanı, şirket gereği İSG (iş sağlığı güvenliği) konularına hassas.
Kısa olmanın avantaji daha cevik ve hafif olmaktir
Uzun olmanın hmm metroda havasiz kalmamak olabilir başka da biseyi yok sjjsjs
Vagon dışına kafamızı çıkaramıyoruz ya ne fark eder :D
6 cm daha kısa olmak isterdim uzun sevmiyorum ya istemsizce soğuk oluyorlar daha agirlar daha ağır hareket ediyorlar daha ağır cekimde yaşıyorlar erkek için iyi olabilir belki
Boy kaç ki?
165 duruyor ama aslında 167 belki daha çok skolyoz var diye öyle değişiyor bende esneme hareketleriyle 167 oluyom
Perdeleri asarken zorlanıyorum sandalyeye çıkıyorum yok koltuğun depesine çıkıyorum yok🤣merdiven şart
Halinden memnun olsun insanlar ya
Memnuniyetsizlik anlaminda sormadim aslinda yasadigi ufak tefek problemler adinaydi sorum
Kendimden sikayet etmiyorum cevre etkenlerden bahsediyorum bunun şükürle alakasi yok ki. Tasarimsal farklardan vs mevzu açtım zaten, bu sorunu her boydaki insan yasayabilir sadece cesitlendirmek amaciyla sorulmus bir soru insanlari ayristirmak icin degil.
Yetişememe.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?