Çok üzülüyorum ama bunu çözemiyorum?

Bu kadar takıntılı olmam sağlığıma yansıyor artık belki okuyup destek olursunuz belki bir yol gösterirsiniz her neyse saat Şu an 4:32 ve ben uyuyamıyorum evet sorunum başarı ve yalnız olmam sanırım okumayacak olsanız bile belki yazmak beni rahatlatır. Pazartesi günü bir vize sınavım oldu ben bir sanatkarım. Ama çok çalışan gelişmek için ciddi emekler sarf edip vücudunu beynini ve ruhunu yoran bir sanatlar. İlk kez başarısızlık ve beceriksizlik hissini iliklerime kadar hissedip tüm özgüvenimi kaybettim beni uyutmayan sıkıntı şu ki üniversite hocamın bana olan sözleri ve aşağlayıcı üslubu naif ve hassas bir kişiliğim var çok emek vererek yaptığım tablolar tuvallere “ senin bunlar için bu kadar emek vermen benim için hiçbir anlam ifade etmiyor dönüp bakmam bile “ dedi sınavda herkese Murtazam eleştiri ve övgüler yaparken bana sadece bakıp suratını büzüp geçti şimdi kötü yapıyorum gibi bir algı olur ama ben bu hocadan 100 ve 90 altı not almıyordum hırsım ve hayallerim var evet bu yüzden bu kadar üzülmem bu yüzden bu çabamın emeğimin karşılığını alma isteğim. Aynı hocaya bir soru sormuştum bana şu şekilde cevap verdi “ sen önce resim yapmayı öğren sora soru sor “ yüzümün kızarıklığı kalbimin incinişi gözlerimden yaş olup aktı maddi sorunlar yaşıyorum evet destekleyecek bir ailem yok tek başımayım ve sadece başarmak istiyorum hayallerime ulaşmak herkes bana karşı çıksa da buraya kadar gelebildim başardım ama gerçekten emeklerimin boşa gitmesi ve sınavdan düşük alacağımı bilmek beni çok üzüyor dalga geçecek çoğu kişi küçümseyecek bu mu derdin diye gür olan saçlarımın tutam tutam dökülmesine sebep olan sıkıntılarım sadece bunlar değil okuduysanız çok teşekkür ederim 🙏🏻🌹
Çok üzülüyorum ama bunu çözemiyorum?