Eğitim & Kariyer Çalışmayı ne kadar seviyorsun? -ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çalışmayı seviyor musun? Kafamın uyuştuğu ve en sevdiğim insan tipi başarlı ve çalışan çalışkan kişiler🍒 Çalışmayı ne kadar seviyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Böyle elim ayağım çözülürcesine hunharca olanı makbul. O biçim seviyorum. Yoksa bunaltılar geliyor boş olunca. 1 10 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Vay yine şekilli şukullu pp😀 Yorumla condommm +1 yıl Şekillimidir bilemiyorumlar falanlar gündelik arazisever hallerimiz bunlar 😂😄 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Her resimde farklı yüzler falanlar😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ayyy mütevazı olmalar😀😀 Yorumla condommm +1 yıl Oh my goodnesler ricalar 😄 Yorumla condommm +1 yıl Napalım kamera çeşit çeşit görüyorsa yoksa pokerface bir durumumuz yok 😄 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Şaka yapıyorum yaaa 😀😀 Yorumla condommm +1 yıl Biliyorum be sende😄 nerlerdesin Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yoğunum ondan iş güç dünya telaşına kapıldık 😀 Yorumla condommm +1 yıl Ahireti unutuyoruz hep 😄 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl şu an tek aşık olduğum şey. Meşgul oldugum iş olan kağıt toplayıcılığı. Hergun severek saat 7 de kalkip coplerden atik kagitlar topluyorum 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zorunlu hissetmediğim sürece çalışma tutkusu oluşuyor bende. 2 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Mesleğimi seviyorum ama ilaki zorsunduğum, yorulduğum Vakitler de oluyor 2 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevmemin bir önemi yok işin sonunda bunun meyvesini alıcam 1 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl kendim için çalışmayı çok severim min 12 saat günlük pcdeyim 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl İş ortamım huzurlu olduğu sürece çalışmaktan keyif alıyorum. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Sabah 6'da uyanirim. Aksam 6 7 bazen geceyi buluyor eve girmem. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çalışmayı çok seviyorum gerçekten de içimde sapık bir işkolik olabilir 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı. Psikoterapidir çoğu zaman. Ancak karşılığını hesap etmeye kalkmayın. Asla alamazsınız. :) 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çocukluğumdan bu yana sürekli çalışıyorum.En huzurlu ve en verimli hissettiğim zamanlar. 0 0 Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çalışmayı sevmeyip kaytaran insanlar yüzünden soğudum çalışmaktan diyebilirim. en azından iş hayatında bu böyle :) 0 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Ben çalışmadığım zaman kafam darmaduman oluyor, ister istemez bunalıma giriyorum 0 0 Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Çalışamıyorum. İnsanlar çok aptl Arkadan iş çeviriyor lar 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. yani evet ama son dk. hepsi :D yat yat sonra hadi bakalım :D 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl çalısmak cok sevıyorum boş işlerle ugrasmama vakıt bırakmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafa dengi birileri olursa seviyorum yoksa hiç çekilmiyor. Ağaç değiliz, yeni mekanlar bakıyorum. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Artık günlük rutinim olduğu için seviyorum 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Orta derecede seviyorum Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Caykolik, kitapkolik ve iskolik biriyim. 1 0 Yorumla
Rakıfeller Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mesai saatimi doldurana kadar. İşi işte bırakırım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç sevmem, lügatımda yok🤦 1 1 Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Aradigim cevap dhsjjdsj Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İş kolik değilim ama iş disiplinim yüksektir. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Hayatımı idame ettirdiği sürece.. 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Az çalışıp çok para kazanacak şekilde seviyorum 😅 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet çalışmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Neredeyse hic cunku hic hakkimi alamadim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum 😂 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı. Hiç semiyorum 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı. Çok seviyorum 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. Çok severim🤓 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Böyle elim ayağım çözülürcesine hunharca olanı makbul. O biçim seviyorum. Yoksa bunaltılar geliyor boş olunca.
Vay yine şekilli şukullu pp😀
Şekillimidir bilemiyorumlar falanlar gündelik arazisever hallerimiz bunlar 😂😄
Her resimde farklı yüzler falanlar😀
Ayyy mütevazı olmalar😀😀
Oh my goodnesler ricalar 😄
Napalım kamera çeşit çeşit görüyorsa yoksa pokerface bir durumumuz yok 😄
Şaka yapıyorum yaaa 😀😀
Biliyorum be sende😄 nerlerdesin
Yoğunum ondan iş güç dünya telaşına kapıldık 😀
Ahireti unutuyoruz hep 😄
şu an tek aşık olduğum şey. Meşgul oldugum iş olan kağıt toplayıcılığı. Hergun severek saat 7 de kalkip coplerden atik kagitlar topluyorum
Zorunlu hissetmediğim sürece çalışma tutkusu oluşuyor bende.
Mesleğimi seviyorum ama ilaki zorsunduğum, yorulduğum Vakitler de oluyor
Sevmemin bir önemi yok işin sonunda bunun meyvesini alıcam
kendim için çalışmayı çok severim min 12 saat günlük pcdeyim
İş ortamım huzurlu olduğu sürece çalışmaktan keyif alıyorum.
Sabah 6'da uyanirim.
Aksam 6 7 bazen geceyi buluyor eve girmem.
Çalışmayı çok seviyorum gerçekten de içimde sapık bir işkolik olabilir
Psikoterapidir çoğu zaman. Ancak karşılığını hesap etmeye kalkmayın. Asla alamazsınız. :)
Zorunda olduğum için yaptığım hiçbir şeyi sevmem sevemem.
Çocukluğumdan bu yana sürekli çalışıyorum.
En huzurlu ve en verimli hissettiğim zamanlar.
çalışmayı sevmeyip kaytaran insanlar yüzünden soğudum çalışmaktan diyebilirim. en azından iş hayatında bu böyle :)
Ben çalışmadığım zaman kafam darmaduman oluyor, ister istemez bunalıma giriyorum
Çalışamıyorum. İnsanlar çok aptl
Arkadan iş çeviriyor lar
yani evet ama son dk. hepsi :D yat yat sonra hadi bakalım :D
çalısmak cok sevıyorum boş işlerle ugrasmama vakıt bırakmıyor
Odaklanma sorunum olduğu için hiç sevmiyorum
Kafa dengi birileri olursa seviyorum yoksa hiç çekilmiyor. Ağaç değiliz, yeni mekanlar bakıyorum.
Artık günlük rutinim olduğu için seviyorum
Orta derecede seviyorum
İş ortami huzurluysa iyi
Caykolik, kitapkolik ve iskolik biriyim.
İşimi ve çalışmayı seviyorum
Mesai saatimi doldurana kadar. İşi işte bırakırım
Hiç sevmem, lügatımda yok🤦
Aradigim cevap dhsjjdsj
İş kolik değilim ama iş disiplinim yüksektir.
Hayatımı idame ettirdiği sürece..
Az çalışıp çok para kazanacak şekilde seviyorum 😅
evet çalışmayı seviyorum
Kendimi çok iyi hissedecek kadar
Neredeyse hic cunku hic hakkimi alamadim
Sevmiyorum
Sevsen de sevmesen çalışmak zorundasın maalesef🥲
Hiç sevmiyorum 😂
Hiç semiyorum
Hiç sevmem
Çok seviyorum
sadece biyoloji seviyorum