Çalışmak üretmek ve işe yarar bir insan olmak kadar güzel bi şey yok sanırım
GüN AyDıN...☕

Çalışmak üretmek ve işe yarar bir insan olmak kadar güzel bi şey yok sanırım
GüN AyDıN...☕

Yıllarca mükemmel iş teklifleri geldi , eşim yok dedi. kavga dövüş başka işlere gittim , çalışmayı çok seviyorum ve düşüncem şu; zaten toplasan 15 yıl en iyi ihtimalle sağlıklı olcam öncesinde gençlik vs anlamiyosun sonrasında yaş gdiiyo calisamiyosun. bu yüzden elim ayağım tutyoken ve saglikliyken çalışmak güzel bişey.. fakat gel gelelim beni asla calistirmayan eşim şu an ki işimde eşek gibi çalışıyorum. cok çok yorucu isim var hayattan soğuyorum bazen. sabah hiç gidesim gelmiyor. isim baya zor.. anlayacağın bu işimi sevmiyorum
Çalışmak için yaşamak, şu hayatta işe yarıyorum hissidir insanı ayakta tutan. En doğrusu bu bana göre. Zoru kolay yapmaktır. Üretmeyi, geliştirmeyi sevmektir. 20 gün çalışıp 21. gün gelen maaşın verdiği mutluluk yüze yansır.
Cevap
15Cevap
Günaydın aman tanrımm farklı bir soru :))
Çalışmayı severim ☕
Eee 4 bin 5 bine yakın soru sorduk sen az daha koş farklı soru türet sidik yarıştirma 😀
Ben o sıra 1000 tane kişilik karakter sorusu bulmakla meşguldüm :D (farklı soru bulmayı severimde) :D
Aynen 😀kolay gelsin
Teşekkür ederim, sana da kolay gelsin abla :D
bol bol kahve iç ererji için :))
Evet hayatı belirli bir tempoda yaşamayı seviyorum yorulsam bile..
Evet çalışmayı seviyorum. Kendimi bir şeye adapte etmek hoşuma gidiyor. Çalışmadığım günler canım çok sıkılıyor. Resmen depresyona giriyorum.
Seviyorum ama gece çalışmaktan nefret ediyorum gecenin 2sinde kalkıyorum psikolojimi etkiliyor
Evet seviyorum insanın kendi parasını kazanıp harcaması kadar güzel bir şey yok
Çalışmayı seviyorum elbet. İnsan çalışırken bir şeyler üretirken faydalı olduğunu hissediyor ve ruh haline iyi geliyor. Boş durmak çalışmamak gerçekten insanı kötü ediyor.
Param varken sevmem ama yokken tiraykisi oluyorum çalışmanın
Kesinlikle ✌🏻 çok seviyorum çalışmayı..
Her zaman değil
aşırı seviyorum çalışmadan yapamam
Hiç sevmem ama bu şartlarda mecburuz
Evet severim aslında. Bazen yorucu oluyor ama.
Hayatımda keyifle yaptığım en önemli şey.
Hayır ama paraya aşığım
Galiba sanırsam işkolik biriyim
ben artık yaşamayı bile sevmiyorum :/
Sevmesek bile elimiz makkum
Kararında çalışmak güzel ama işlerim yoğun
Sevmediğim işse zor çalışırım
Seviyorum evet
Evet evet evet 😄
Seviyorum
Sevmiyorum
Hayır ama şu an bir iş görüşmesinden yazıyorum
Sevmiyorum