Eğitim & Kariyer Uzayı sever misin, NASA'da çalışmak ister miydin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İsterdim! 😍 İstemezdim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uzayı sever misin, NASA'da çalışmak ister miydin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet NASA da çalışmak isterdim. 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Severim ama Nasa'da değil TUA'da olmak isterim. Nasa daha prestijli evet ama Türkiye'de ülkem için çalışmayı yeğlerim 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Klasik fiziğin ve büyüleyici kuantum mekaniğinin bir arada hükmettiği bu evreni kim nasıl reddeder? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Güzel aslında ayda oturup takla atardım müzik açar hava da uçardım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. istemezdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet NASA da çalışmak isterdim.
Severim ama Nasa'da değil TUA'da olmak isterim. Nasa daha prestijli evet ama Türkiye'de ülkem için çalışmayı yeğlerim
Klasik fiziğin ve büyüleyici kuantum mekaniğinin bir arada hükmettiği bu evreni kim nasıl reddeder?
Güzel aslında ayda oturup takla atardım müzik açar hava da uçardım
İsterdim tabii ki🙈😍
Beni uzaya fırtlatacaklarsa giderun 🚀
Olabilir..
Olur
istemezdim
Evet severim
Keşke
isterdim.
Isterdim tabi ki