En azından bir pilot kadar karizması olan meslektir diye düşünüyorum. Tabi insanların bilim kurgu filmlerinde izleyebilece çoğu şey kısmende olsa sizin işinizin bir parçası olması gayet güzel bir duygudur herhalde. Tabi kim evinden, ülkesinden, hatta Dünya'dan o kadar uzak olmak ister ki? O açıdan zor bir karar.
Sizce nasıl meslek, yapabilir misiniz? Yapmak ister miydiniz?
Nasa'da çalışan bir astronot olmayı ister miydiniz?
La ben uzaya çıkarken kalp krizinden giderim ya ne Nasası daha bilim kurgu filmlerinde heycanlı sahne olunca kuduruyorum gerçekte yaşasam bayılırım ben tabi uzaya çıkmak isterim ama kalp dayanmaz çöker bir de uzay boşluğunda uçarsam çığlık falan atarım düşünemiyorum keşke satürnde yaşam olsada yaşasam ya çok uzun oldu ben yatıyorum by
Hayır çok zor bir meslek. En basitten sıçmak bile bir işkence. Çocukları aylarca görmüyorsun , evli hayat alt üst oluyor. Saglik açısından hızlı bir şekilde yıpratıyorsun, iki avantaj var bu da en sıradan dışı meslek sahibi olmak ve vatana en üst seviyede faydası sağlamak yani kahraman unvanı taşımak
ne gerek var dünyanın uydusu ay'ı görmeye bu kadar uydu ve anten takan varken çekim kuvveti çok yoğun olan bir dünyada insanlarla gelgit oynamaktan başka yapabileceğimiz başka birşey var mı sanki nasada?
İstemezdim ben zaten birçok iş yaptım ve bunun için fazla yorgun hissederdim kendimi emek isteyen bir meslek ama pilotluk daha fazla ilgimi çekiyor ne yalan söylim :)
evren inanılmaz bir yer uzaya çıkmak ve astronot olmak isterdim yaratıcının bu mükemmel ve kusursuz şekilde yaratığı dünyayı veya evreni galaksileri vb.. görmek isterdim yakından
En İyi Cevaplar