Nasıl fikir sizce. Nedeni ise benim eski ustanın 1,5 haftadır aşağıda yapamazsın deyip sırf kendisine enai lazım diye beni aşağı vermemek için direnmesi ve kötü davranmasından kurtuldum. Yukarıda çok dedikodu ve hain insan var. Onlardan kurtuldum onun için dağıtıcam ama bunu söylemicem içimden geldi dicem
Yaşım 19 bu arada kimse yanlış anlamaz
Aşağıdakilere de tatlı kurabiyeler dağıtıcam çay molasında. Ama sadee aşağıdakilere (yani çalıştığım yer)
Üst kata eski çalıştığım yere değil yani.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevinirler bence
19 yaşında gencecik kızsın ya iş mi yok fabrika ortamında heba ediyorsun kendini :(
Napalım ekmek parası. Ses eğitimi alıyorum nerden para bulucam bu kadar. İş yok valla doğru düzgün
Zor olmuyor mu
Zor ama başka yol yok
Valla bana gelse sevinmem yani yüzüm güler yalandan orası ayrı bişey. Alman pastası alırsan güler ama yüzüm çayın yanında iyi gider ;)
Neden ki kuru pasta güzel değil mi
Ben hiç sevmem kuru pasta
Tuzlu olanları da mı sevmiyorsun?
Evet tuzlu ve böyle sadece hamurişinden yapılanları sevmiyorum ama resme dikkatli baktığımda top şeklinde çikolatalılar varya onlara bayılırım. O kadar almış zahmette bulunmuşsun elbette beğenirler kafanı takma sonuçta para verdin onlara
Ha yok ben almadım ya soru sahibi değilim merakımdan sordum ddhkfjf ama evet o top şeklinde çikolatalılar güzel cidden
Ahahah çok pardon dikkat etmedim 😄 evet top şeklindekiler güzel yani alman pastası çok severim akışkan olan tatlılar tercihimdir. :) siz seviyormusunuz kuru pasta?
Ben severim kuru pasta ama onun yerine daha çok çikolatalı yaş pasta veya dondurma gibi soğuk tatlılar, profiterol falan hoşuma gidiyor. Alman pastası da güzel tercih.
Benimde benimde sakızlı muhallebiyi çok seviyorum ayrıca
Ustaya ekler aldım. Kuru pasta almadım ona
Keşke alman pastası alsaydın ustaya
İyi etmişin ince düşünce
Gerek yokmus ya salla
İçimden geldi
Yüz verme totosunu kaldirma kimsenin sonra üzülen sen olursun
Teşekkür niyetine alıyorum ne yüz vermesi. Kaç yaşında usta benden çok tecrübesi var. Adam beni aşağı almasaydı ben bugün işten çıkıyordum
Ekler nerde? Bunlar kuru pasta 😂
Ekleri açmadım bozulmasın diye o yüzden çekmedim. Kutusunu mu çekseydim allah allah
Nazikane bir hareket, sevinir bence 😊
Dağıttın mı?
Biraz daha yala 🙃🙃
Evet sevinir
Baklava alsaydin
Hiç sevmem
Sen kendine aliyon yoksa usta başına ona karar ver
Ben sevmiyosam kimse sevmez. Sevdiğim şeyi alayımki sevgimi de katayım😂
Ne alakaa ya 😂
😂bende öyle
Çok değişiksin sne bna bişey alma olur mu 😂
Tamam almam😂