Nasıl yapabilirim?
Duygularimi kenarda birakip nasıl disiplinli ve güçlü olabilirim ben?
Nasıl yapabilirim?
Duygularimi kenarda birakip nasıl disiplinli ve güçlü olabilirim ben?
öncelikle motivasyon ve kişisel gelişim konularına odaklan. bu konuda filmler izle ve kitaplar oku. hatta imkanın varsa kurslara git. örneğin the secret filmini izle.
eline kalem kağıt al ve tüm herşeyini yazmaya başla. eksiksiz herşeyi yaz planla. sonra da o listeye plana göre ilerlemeye çabala. o zaman her şey yavaş yavaş yoluna girmeye başlar.
Evet bir kagit aldım ve yazdım şimdi umarim yapabilirim bunu
üzerine düşersen başarırsın
Bugün iyiydi hep böyle oluyor zaten Gaza gelip yapıyorum ama işte disiplin yok biri birsey dedi veya bir olay oldu hemen 3 5gun hicbirsey yapmıyorum ben
Bu kötü bir şey asla motivasyonunu düşürmemen lazım
Disiplin diyorlar işte ona motivasyon boş birsey aslında
Peki
Bir üniversitede öğretim üyesiyim. Hayatının en değerli zamanını yaşıyorsun. Eğer düzenli, planlı bir şekilde çalışma programın olursa her şeye vakit var. Gezip eğleneceksin de hepsi gerekli karakterinin gelişmesi için. Yardımcı olabilirim dilersen...
Gezip eglenmeye benim param yok
Ama disipline ihtiyacım var ve şu an bunu planliyorum
Disiplin çok önemli. İngilizce çalışmalısın en başta. Belki derslerinden daha önemli. Gezmek için her zaman paraya ihtiyacın olmayabilir. Makul zamanlarda planlayip...
İngilizceye şu an ihtiyacım yok
Para önemli parasiz gezilmez)
İngilizceye şu an ihtiyacım yok ilerde olcak tabi))
Bu yollardan geçmiş 32 yaşında biri olaral yazdım. Sen bilirsin. Gelecekte lazım olunca iş işten geçmiş olur...
Hayır ya hshsh vizeler gecsin sonra😀
Cevap
3Cevap
Bende aynı durumdayım bence derslerine odaklan sadece
boş ver disiplini gücü biz oldukta ne oldu en iyisi yam yam ol daha mutlu olursun
Çok umutsuzsun sen de
Umutsuz değilim kızım gerçekçiyim
Bana gününü anlatir misin
Çok Zor bir şey 😥 öğrenirsen bana da söyle benimde ihtiyacım var
ayni ben işte bu. Ben kumar oynuyorum aldigimi veriyorum verdigimi aliyorum kafam dağiliyor inanilmaz ötesi unutturuyor.
Kendini geliştirmeye odaklan kendini sev
Sorumu anladigina emin misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?