bir dili iyi seviyede konuşuyorum ama ona rağmen kendimi geliştirmek için ders aliyorum (Almanca B1)
Diğer dili okuldan öğrendiğim kadarıyla biliyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. O yüzden onun için de ders almaya baslayacagim. (İngilizce A0 😂)
Sizce ikisini aynı anda yürütmek zor olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
az kalıbının kızı ol ya davinçi senin yaşındayken sağ eli ile resim yapıp sol eli ile astronomi ile uğraşıp sağ ayağı ile heykeltıraşlık yapıyordu
Ne 😂😂😂
Bence zor ya iki dil aynı anda öğrenmek İngilizceye çalış çok yardımı dokunuyor o dilin kdnnskdnsn
Ama diğer dili zaten iyi şekilde biliyorum, konuşuyorum. Sadece seviyemi yükseltmeye çalışıyorum. İngilizcede sadece başlangıç seviyesindeyim. Yine de zor mu olur :/
O zaman kolay olur senin için Almanca biliyorsan İngilizce zaten çok kolay yurt dışında mı okuyorsun
Evet almancayi aktif kullanıyorum zaten. İş ve okul hayatında. İngilizceyi biraz daha sosyal ortamlarda ihtiyaç oluyor diye istiyorum. Bir de başka ülkelere gitmek istiyorum para biriktirip. Onun için de istiyorum. Umarım yapabilirim 🙃
Bende Fransadayım Fransızca öğreniyorum o Almancaya göre daha zor aksandan dolayı
Fransizcayi bilmiyorum ama Almancanin aksan olayını seviyorum. İngilizceden daha keyifli geliyor konuşması bana nedense 😂 ingilizce çok soğuk geliyor nedense
Sen de mi okuyosun Fransa'da?
Aayyy bende Fransız aksanını çok seviyorum konuşma tarzları çok hoşuma gidiyor Fransızcayı çözdükten sonra sıra İngilizceye de gelecek inşallah bsnsnnsnsn
Evet Fransa’da okuyorum ben
İşte ben de tam o aşamaya geldim. Almancada B1e geldim. Aslında B1le buraya gelmiştim ama tabi Türkiye'nin B1i ile Almanya'nın b1ini denklestirmek 2 yılımı aldı hahahha şimdi de İngilizceye yavaştan gireyim dedim mezun olmadan 😂
Yaa sen ne okuyosun
İyi yapıyorsun ya en mantıklısı
Ya Fransızlar çok ırkçı diye duydum. Gelmek istiyorum ingilizce olayını çözdükten sonra. Ama ırkçılıkla karşılaşmaktan çekiniyorum biraz :/ ne düşünüyorsun bu konuda?
Ben moda tasarımı okuyorum
Yok ya kim söyledi onu çok iyiler çok samimi ve ilgiler
Hangi diller bunlar
Aciklamaya yazdım. Almancayi iyi derecede konuşabiliyorum. İngilizcem zayıf.
İkisi için vakit ayırman lazım, zamanın müsaitse mesela çalışmıyosan neden olmasın
Zordur
Ama birini zaten biliyorum aslında sadece seviyemi yükseltmeye çalışıyorum. Diğeri başlangıç seviyesinde daha çok. Yine de zor mu olur :/
O kadar iyiyim diyosan öğrenmen zor olmaz ama iyi biliyosan
O kadar da iyiyim diyemem ama Almanya'da yaşıyorum zaten aktif olarak kullanıyorum. İngilizceyi daha çok sosyal ortamlarda ihtiyacım olabildiği için istiyorum. Bir de başka ülkelere gittiğimde ingilizce ile kendimi ifade etmek için falan
Zaten orada bu dili aktif kullandığın için bı başka dili ogrenmen zor olmaz umarım başarılı olursun
Umarım ya cidden ihtiyacım oluyo İngilizceye. Eksikliğini çok hissediyorum 🥲
Dünyada kabul gören bı lisan kesinlikle ogrenilmeli yabancı arkadaş edinmek bu konuda oldukça faydali
Burada hep Almanca konuşuyorum arkadaşlarımla o yüzden İngilizceye cogunlukla ihtiyacım olmadı. Ama mesela internasyonal bir calisma, ortam vs olunca katılım saglayamamak üzücü oluyo
Tama işte Almanca senin için zaten ana dilden pek farklı değil zaten orada yaşıyor aktif kullanıyorsun bunun gelişimi doğal yoldan zaten ilerler yaş ve statune göre diğeri için nde o dile sahip arkadaşlar edin gerekli alt yapısıyla birlikte çalışıp onu ozumse zaten çok zorlanmazsin