• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Kadın çalışmak zorunda değil?

-Lavin-_-
-Lavin-_- Takip Et
Xper 6 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kadının çalışması kadının seçimine bırakılmalı ama asla kadın çalışmak zorunda değil
Böyle düşünmek zor mu.
Kadın çalışmak zorunda değil?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Niye kendi düşüncenizi herkese dayatmaya çalışıyorsunuz? Siz mi karar veriyorsunuz insanların ne düşüneceğine? Çalışmak istemiyorsanız çalışmayın kendinize de sizinle aynı düşüncede bir eş bulun, başka insanların hayatına da bir zahmet karışmayın. Bütün kadınlar hakkında konuşamazsınız, ben çalışmak zorunda olduğumu düşünüyorum ama yarın bir gün sizin gibiler yüzünden işsizlik çok fazla kadınlar zaten çalışmak zorunda değil o yüzden erkekleri işe alalım diyecekler biz işsiz kalacağız. Keyfi çalışıp milleti işsiz bırakan bizmişiz gibi göstermeyi bırakın artık. Çalışmamak sizin tercihiniz, birinin çalışmayan eş istememesi de onun tercihi.

0
    9 Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Bu nasıl bi basiretsizliktir
      Ben kimsenin tercihine karışmıyorum
      Aksine herkes istediğini yapsın diyorum
      Hele kadının çalışması kadının tercihi olmalı
      Kimse kimseye bişi dayatamaz
      Ama şunu konuşalım, dışarda çalışmayan kadın işsiz gözüyle bakılması adaletsizlik
      Başkasının temizliğini yaparken çalışıyor ama kendi temizliğini yaparken çalışmıyor olarak damgalamak saçmalık
      Bu erkeğe ek iş yap demekle aynı şey
      Kadın evde zaten çalışıyor , dışarda çalışmak ayrıca bi iş yüklemektir
      Bunun aksini idea etme mantıksızlık olur

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Erkekler çalışmaya mecbur ama kadınlar keyfi olarak çalışır diyerek insanlara rol biçiyorsunuz, ben keyfi olarak çalıştığımı kabul etmiyorum kendi sorumluluğum olarak görüyorum. Siz ne hakla benim neyi ne için yaptığıma karar veriyorsunuz? Kimse kimseye zorunluluk yükleyemez bunun kadını erkeği yok çalışması gerektiğine inanan kişi çalışır, inanmayan kişi çalışmaz. Ha siz ben çalışmayan erkeği istemem derseniz o da sizin kendi hayatınızla ilgili bir karardır kimseyi ilgilendirmez, aynısı erkek için de geçerli. Ben temizlik yapmayı cinsiyetim sebebiyle üzerime düşen bir vazife olarak görmüyorum bunlar insanın zaten kendisi için yaptığı şeyler. Evli olmasanız evinizi temizlemeyecek misiniz veya aç mı kalacaksınız? Bekar erkekler pislik içinde mi yaşıyor? Bu işin cinsiyeti yok herhangi bir engeli olmayan herkes bunları yapabilir. İki kişi de çalışırsa ev işi paylaşılır veya eşler durumumuz zaten iyi ikimiz de fazladan yorulmayalım der biri dışarıda çalışırken diğeri ev ile ilgilenir. Bunlar herkesin ilişkisinde beraber alacağı kararlar ve dışarıdan kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Ben çalışmak istemiyorum ama herkes de beni böyle sevsin demek egoistlikten başka bir şey değil. Kimin nasıl biriyle evlenmek istediğine de biz karışmayalım bir zahmet.

Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Bi daha yazdıklarınızı okuyun çelişkilerle dolu
      Siz çalışın kimse size bişi demiyor
      Ama ev hanımların kimse çalışmıyor diyemez
      Anne olmak en kutsal görev benim burada dediğim ne yazık ki toplumumuzda anlaşılmayan bi durum kadına iki iş yüklemek (ev ve çalışma hayatı)
      Ki kadın istediği kadar dışarda çalışsın üst düzey bi getirisi yoksa yine yıpranan doğum yapan evi çekip çeviren misafir ağırlayan kadındır. Kadın bunlarla boğuşurken bi erkeğin kadından dışarda çalışacaksın talebi çok adaletsizdir
      burada kadının isteği sorgulanır
      Kimse kadına çalışmayı dayatamaz
      Çalışana da kimse mani olmaz
      Siz konuları karıştırıyorsunuz
      Ayrıca kadının ve erkeğin fizyolojik ve psikolojik durumu asla aynı değil
      Aynı şartlar altında çalışmaları asla kabul edilemez
      Kimseye bişi dayatmıyorum farkı ve konumu görün istiyorum
      Ama basiret olmayınca zor 🤦

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Ben size çalışmama mani oluyorsunuz demedim, neyi ne için yaptığıma karar veriyorsunuz dedim yani benim keyfi çalıştığımı iddia ediyorsunuz ben de bunu kabul etmiyorum. Şu an kadınlar da çalıştığı için işsizlik fazla diyen bir sürü insan var, kendisi bir kadından daha iyi olamadığı için iş bulamayan erkekler kadınları onlar zaten keyfi çalışıyor diyerek iş hayatından dışlamaya çalışıyor. Şunun şurasında zaten 50 yıldır anca iş hayatında var olabiliyoruz onu da elimizden almak için pusuda bekleyenler varken keyfi çalışıyor lafını kabul edemem ve sizin bu laflarınız da farkında olmasanız da bu şekilde çalışan kadınlara zarar veriyor.

Ev hanımlarını kimse hor göremez, aşağılayamaz ama kimse bir ev hanımı ile de evlenmek zorunda değil. Bu kişisel bir tercihtir biriyle sırf gözü mavi diye evlenmeyen de olabilir adama zorla mavi gözü sevdirecek halimiz yok saygı duymamız lazım.

.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Evi çekip çevirmek kadının işi diyen sizsiniz ben onu işim olarak görmüyorum, bana bu benim işimmiş gibi davranan biriyle de herkesin sahip olduğu istemediği biriyle evlenmeme hakkını kullanarak evlenmem ve ortada bir sorun kalmaz. Ev işi yapmayı bize yükleyen sizsiniz kadınlar keyfi çalışır asıl işi evdedir diyerek ev işi kadınların sorumluluğu bazı kadınlar keyfi olarak dışarıda da çalışıyor demiş oluyorsunuz. Bunu böyle kabul edersek kocam bir işin ucundan tutmasa da olur çünkü dışarda çalışıp yorulmayı ben kendim tercih etmiş oluyorum. Bana ikisi birden zor geliyor dediğimde çalışma o zaman dese ne diyebilirim? Keyfi çalışıyorum neticede zor geliyorsa bırakayım ama beyefendi hiçbir şeye yardım etmese de olur. Sonuç olarak çalışan kadına ev işi yapma sorumluluğunu sizin gibiler yüklüyor. Kadının çalıştığı ev işinin paylaşıldığı bir sürü evlilik var demek ki doğru düzgün yetiştirilmiş bir insan olunca her şey mümkün oluyor. Şu an erkek arkadaşımın annesi ben mutfakta bir şey yaparken oğlum kıza yardım et demez mesela çünkü yardım et diyince o zaten benim görevimmiş ama o bana iyilik olsun diye yapıyormuş gibi oluyor. Bu şekilde yetişmiş biri sen kadınsın sen yap demez bunu bu toplum öyle veya böyle öğrenecek kimse kadınlara kafasına göre senin işin şu senin işin bu demeyecek

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Benim yazdığım şeylerde tek bir çelişki bile yok ama siz savunduğunuz şeylerin başka insanların hayatını etkileyeceğini göremeyecek kadar kör olmuşsunuz. Madem esas şikayetiniz çalışan kadınların evde de çalışıyor olması o zaman erkeklerin çalışmayan eş istemem demesini değil eşi çalışan erkeklerin evde bir şeyin ucundan tutmayıp bunu kadından beklemesine laf edin ama sizin derdiniz çalışan kadınların dertleri değil zaten çalışan kadınların önündeki sizin gibi kadınlardan daha büyük bir dert yok.

Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Sizin gibiler yüzünden evde çalışmamız iş olarak görülmüyor. sizin gibiler yüzünden çacuklarımıza şefkat gösteremeyeceğiz. sizin gibiler yüzünden kocalarımız bizi yetersiz görüyor.
      Bunları duymak istiyorsunuz sanırım
      Olayı nasıl anlayıp nereye bağladınuz ya
      Ha bu arada yukardakiler doğru sizin gibiler yüzünden her şey

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Ben olayı olması gerektiği yere bağladım madem ben keyfi çalışıyorum bir işveren benim yerime çalışmak zorunda olan bir erkeği işe alsa daha mantıklı olur, madem ben keyfi çalışıyorum kocam evde iş yapmayıp ikisi de zor geliyorsa işini bırak dese haklı olur bunlar çalışan kadınlar keyfi öyle istedi diye çalışıyor demenizin sonuçları. Başkalarının hayatı hakkında konuşmadan önce sonucunu da düşünün bir zahmet. Ben niye bunları duymak isteyeyim? İçinizde kaldı herhalde ki söylemeye yer aradınız. Benim gibiler derken? Ben size bir zorunluluk yüklemedim aksine herkesin kendi zorunluluğuna kendisinin karar vereceğini söylüyorum. Ha sadece var olarak buna sebep olduğumu düşünüyorsanız bu yukarıda savunduğunuz şeylerle tezat düşer.

Dürüstçe ben evde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum, çalışmak istemiyorum diyebilirsiniz. Bütün kadınları bu konuya dahil etmeniz gerekmiyor, sizin istediğinizin bu olması saygı duyulması için yeterli. Bunu isteyen de bir sürü erkek var, siz de öyle biri ile evlenirsiniz ama bunu istemeyen erkeğe de zorla istemediği hayatı yaşatamazsınız. Ben çalışmayan bir kadınla evlenmem demek kadınları çalışmaya zorlamak olmuyor sadece kendi kişisel tercihini belirtmiş oluyor. Ben çalışan kadınla evlenmem diyen de var, ben de o erkekler bana uygun olmadığı için dönüp bakmıyorum. Kimseye hayır böyle bir şey isteyemezsin demiyorum. Dünya erkek dolu elimi sallasam ellisi ona mı kaldım diyip hayatıma bakıyorum.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Kimse kimseye çalışacaksın diye silah dayamıyor, erkekler için de geçerli bu. Çalışırsam ne olur, çalışmazsam ne olur diye düşünüyorsun. Çalışmamanın sonuçlarından korkarsan çalışmak zorunda kalırsın, korkmazsan çalışmazsın. Bazı insanlar var işleri güçleri yok otostopla dünyayı geziyorlar, onlar başlarına gelebileceklerden korkmuyorlar ve çalışmıyorlar. Ben dünyanın bin türlü hali var bu hayatta kendimden başka güvenebileceğim kimse yok diye düşünüyorum o yüzden çalışmak zorundayım. Bu zorunlulukları insan kendi kendine yüklüyor özünde kimse hiçbir yapmak zorunda değil zaten ama istekler var, kaygılar var, planlar var o yüzden bir şeylere mecbur kalıyoruz.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Elbette kadının kendi tercihidir ama evlilik yoluna bir adım atılıyorsa bu artık kendi tercihi ve kararı olmaktan çıkıyor bunun en basit sebebi ekonomik sorunlar diyebiliriz. Bugün bir memur maaşı ile bir ilçede bile geçinmek zorken bir şehirde tek maaş ile kirada yaşamak çok zor o yüzden mecbur 2 kişinin çalışması gerekiyor.

0
    4 Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Tamam çocuğu erkek doğursun

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Bende Bursa da yaşıyorum Bursa'da yaşanabilir bir kira sa oturmak için 10-11 bin TL gözden çıkartmak gerekiyor memur maaşından bahsediyorum hadi asgari geçtim geriye 10 bin kalıyor bunun doğalgazı, elektrik, suyu yemesi içmesi pazarı nereye yetecek? Çocuk varsa bir de geçmiş olsun yani yanlış anlamayın ama bu devirde evde oturacağım diyen bir kadını abaza erkekler alır sadece aklı başında bir erkek evde oturacak kadın ile evlenmek istemez.

Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Peki aynı erkek kadına yardım edip iş bölümü yapar mı.
      Misafir, ev, iş , çocuk kadının bunuları yapması ne kadar adaletli
      Ayrıca kadının çalışacağı iş iyi düşünülmeli ve ancak yarım gün olmalı o bile çok zor bir durumda olursa

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Ben kadın çalışırsa ki çalışmalı ev işlerinin de ortak yapılması kanaatindeyim zaten yani işten aynı anda gelip erkek oturup kadın çalışmamali ortak olmalı her şey valla bu devirde tek maaş ile geçim zor memur için bile

Yorumla
  • HepinizeKüstüm
    HepinizeKüstüm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

ya feminist olacaksın nasıl erkek eşşek gibi çalışmak zorundaysa sende çalışacaksın ya da feministliği bırakıp sen çalışmak istesende kocan izin vermediği sürece itaat etmeyi bileceksin. öyle ben canım istediğinde çalışayım istemediğinde yatayım olayı yok. sırf kadınsınız diye bokunu çıkarmayın artık

0
    4 Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Birincisi düzgün konuş
      İkincisi kadın hizmetçi , bakıcı , aşçı olunca çalışmış oluyor ama kendi evine bakıp çocuk büyütünce işi olmamış oluyor
      Kadının kendi evinin dışında çalışması ona yüktür
      Git akıl al gel seninki olmamış

Yorumla
    • HepinizeKüstüm
      HepinizeKüstüm
      +1 yıl

kafana göre takıl sen belki köle ruhlu bir erkek bulursun her istediğini yapmana evet diyecek.

Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Sende kendine bi hizmetçi bulmaya bak ve tabi iş ortağı

Yorumla
    • HepinizeKüstüm
      HepinizeKüstüm
      +1 yıl

ben kadin calismasin cocuklarini buyutsun diyen tarafim sendeki akıl erkek kadinin her istedigine evet diyecek diye kendini şartladigi icin bunu anlamamış olması normal

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

5

Cevap

• TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 923 cevap paylaştı.

Bence çalismali bi erkegjn parasina mahkum. olmamali ekonomik. ozgurlu olmali sonra bosanamiyorim calismiyorum diyip mutsuzutsuz takiliyolar

0
    2 Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Erkek ben istemiyorum çalışmayacak diyor
      Yanlış bi düşünce

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      +1 yıl

Erkeginki zaten sacmalik ama kadinda calisicam demeyi dedirtmeyi bilmdli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Selam, bu genelgeçer bir kural değil ki. Bu noktada iletişim önemli bence. Ayrıca çalışan bir kadınla evlenip, sen çalışma demek de hoyratça başta konuşulmadıgi için.

0
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı.

Tabiki kendi tercihi

0
    0 Yorumla
  • Nganou24
    Nganou24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kimse seni çalıştırmıyor zorla otur evinde

0
    4 Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Ne yazık ki
      Kadın çalışmalı diyen çok

Yorumla
    • Nganou24
      Nganou24
      +1 yıl

İyi de çalışmamalı diyenle evlen.

Yorumla
    • -Lavin-_-
      -Lavin-_-
      +1 yıl

Kadın çalışıyorsa erkek neden konuşuyor onu anlamıyorum
      Kısaca çalışmak erkeğin sorumluluğu ama kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz
      Tercih onun olmalı

Yorumla
    • Nganou24
      Nganou24
      +1 yıl

İyi 😂

Yorumla
  • baranbaran0673
    baranbaran0673 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

Tabiki kadin calismak zorunlu deyil

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kadın çalışmak zorunda değil?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar çalışmak zorunda değil? 23 cevap verildi
Kadın çalışmak zorunda mı? 69 cevap verildi
Kadın çalışmak zorunda mı? 11 cevap verildi
Kadın çalışmak zorunda mı? 14 cevap verildi
Kadın çalışmak zorunda mı? 16 cevap verildi
Kadın çalışmak zorunda mı? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨