Gastronomi okuyorum mutfak derslerinde ikişer grup olmamız gerekiyor ben de ilk iki hafta okula gelmemiştim sonra geldiğimde hocaya sordum kiminle grup olabilirim dedim o da engelli değil de konuşmasında sıkıntı olan konuşması zor anlaşılan biriyle grup olmamı söyledi ben de o da hamur makinesinin nasil çalıştığını bilmiyoruz kaç hafta geçti hala diğerlerine göre yavaş kalıyoruz. Ne yapmalıyım? Yavaş kalmamak için bir tavsiye verebilir misiniz?
Geçen haftada kalıbın kapağını bulamadım diye hoca Mutfagi niye gezmiyorsun böyle devam edersen seni dersten bırakırım dedi.
Gerçekten beni dersten bırakır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üniversitedeki derslerde başarılı olmak için :
Derslere düzenli olarak katılmak, konuları anlamak ve takip etmek için önemlidir.
Derslerde öğrendiklerinizi not alarak hatırlamanız daha kolay olacaktır.
Sorular sorun, tartışmalara katılın. Bu, derslere olan ilginizi artırır ve konuları daha iyi anlamanızı sağlar.
Her ders için belirli bir çalışma süresi ayırın.
Ders çalışırken sessiz bir ortamda olun ve dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak durun.
Üniversitenizdeki akademik destek hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Gastronomi bölümünde başarılı olmak için:
Mutfakta geçirdiğiniz zamanı artırın ve farklı tarifler deneyin.
Anlamadığınız veya zorlandığınız konular hakkında hocalarınıza sorular sorun.
Grup arkadaşınızla birlikte çalışın ve birbirinize yardımcı olun. Birlikte çalışarak hem daha hızlı öğrenebilir hem de birbirinizi motive edebilirsiniz.
Mutfakta daha fazla zaman geçirerek mutfak aletlerini daha iyi tanıyabilir ve kullanabilirsiniz.
Bu arada evet hocanızın sizi dersten bırakabilme ihtimali var !
ya bırakmaz ayar çekiyor aklınca. oryantasyonun sağlanaması hocanın eksiği, senin değil
Ben ilk iki hafta gelmedim o haftalar makine nasıl çalışır falan göstermiştir ben gitmediğim için bunlari bilmiyorum
öğrenirsin, kolay şeyler
Hiç kolay değil adını hiç duymadığım hamur işleri bretzel paskalya coregi. İlk aydan sokak simiti kandil simidi yaptık bi de bunları aynı gün yaptık
Bir günde 3 tane hamur işi istiyor ve bunların hiçbiri kolay hamur işleri değil.
Çok çalış
Çalışmakla olmuyor. Mutfagi tanımıyorum o yüzden zorlanıyorum. İkişer grup halinde yemek yapıyoruz ama benimle yapmak isteyen de yok bazen bir kızla grup oluyorum o da benim gibi bilmiyor diğer gruplara göre çok yavaş kalıyoruz hoca da bize sinirleniyor.