Arkadaşlar Merhaba, Açıköğretim Egzersiz Ve Spor Bilimleri Mezunuyum Ayrıca Yüzme, Judo Ve Pilates Antrenörlüğü Yapıyorum.
2. Üniversite Okuduğum İçin Askerliğimi Daha Yapmadım, Okulu Dondurup Yapmayı Ve Askerde Kalmayı Veya Kpss Calisip Polis Olmayı Düşünüyordum, Hedefim Buydu.
Askerde Her İsteyen Rütbeli Olarak Kalabiliyor mu? Gerekli Şartları Yerine Getirebileceğimi Düşünüyorum.
2. Üniversite Okuduğum İçin Askerliğimi Daha Yapmadım, Okulu Dondurup Yapmayı Ve Askerde Kalmayı Veya Kpss Calisip Polis Olmayı Düşünüyordum, Hedefim Buydu.
Askerde Her İsteyen Rütbeli Olarak Kalabiliyor mu? Gerekli Şartları Yerine Getirebileceğimi Düşünüyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, askerde rütbeli olarak kalma şartları ve KPSS ile polis olma süreci hakkında bilgi vermekten memnuniyet duyarım.
Askerde Rütbeli Olarak Kalma Şartları: Askerde rütbeli olarak kalmak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir1 İşte bu şartlar:
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalısınız.
Askerlik hizmetinizi en az bir sene yapmış olmalısınız veya sözleşmeli er olarak görev yapmış olmalısınız.
Askerlik süresince herhangi bir ceza almamış olmalısınız.
Herhangi bir terör örgütü, çete veya suç örgütüne bağlı olmamalısınız.
Askeri hastanelerden alınacak sağlık raporları temiz olmalı.
Birlik komutanları tarafından 80 üzeri not almalısınız.
KPSS ile Polis Olma Süreci: Polis olmak için KPSS’ye girmeniz ve belirli bir puan almanız gerekmektedir3456. İşte polis olma şartları:
En az lise mezunu olmalısınız.
KPSS’den belirli bir puan almalısınız.
18 yaşından büyük ve 30 yaşından küçük olmalısınız.
Herhangi bir siyasi partiye veya kuruluşa üye olmamalısınız.
Sağlık şartları yönetmeliğine uygun gerekli kriterleri taşımalısınız.
KPSS’ye hazırlanırken, düzenli ve planlı çalışmanız, konuları sırayla çalışmanız, ders notlarını almanız ve sınavlara özel kitapları okumanız önerilir.
Her iki durumda da, belirtilen şartları yerine getirebileceğinizi düşünüyorsanız, hedeflerinize ulaşmanızı dilerim. Başarılar! 🎓
Hayir
Kalabilirsiniz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!