kıyafet yönetmeliği var diye biliyordum ama bugün hastanede çalışan bir sekreter mini etek ve crop top giymişti garip geldi bir anlam veremedim
kıyafet yönetmeliği kalktı mı?
kıyafet yönetmeliği var diye biliyordum ama bugün hastanede çalışan bir sekreter mini etek ve crop top giymişti garip geldi bir anlam veremedim
kıyafet yönetmeliği kalktı mı?
Bence crop kesinlikle resmi bir iş için uygunsuz. Kendim sık sık crop giyen biri olarak söylüyorum bu arada bunu. Resmi yerlerde kıyafet yönetmeliği olmasa dahi (ki var ama uymayanlar çıkabiliyor böyle arada) görgüden adaptan ötürü belli ölçülerin dışına çıkmadan giyinilmeli bence. mini etekte sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aşırı mini ve çok dikkat çekici değilse. belki gördüğün kişi stajyer olabilir.
Yok olgun bir bayandı ve etek de gerçekten miniydi görünce çok şaşırdım. Ben de aynı şekilde düşünüyorum bir iş yerinde giyilecek kıyafetler değillerdi.
Hayır kalkmadı ama eskisi kadar katı uygulanmıyor. Bir de riskli işler başındaki amir onu giyme dese bana taciz etti dese ya da sen benim özgürlüğüme karisamazsin kadın hakları vs dese adamın başını çok rahat yakar. Kadınlar tehlikelidir kamusal alanda muhatap olmayacaksin çok fazla. Bende kamu çalışanıyim.
yine de teşhir resmen özellikle de bir kamu kurumunda böyle giyinmek hoş değil
Çok haklısın aynen dediğin gibi
Cevap
7Cevap
giyebilir sanırım
Kıyafet yönetmeliği var ama muhtemelen sekreter kadro dışıdır ve o yüzden takmıyordur uyarı alır ama
kadro dışı dediğiniz sözleşmeli mi oluyor?
Evet
Hic bir sekilde giyemez ama o nasıl giyiyor bilemeyiz
Niye giymesin
ABD de bile kadın polisleri bacakları açık bazı devlet içindeki kadınlar etekli
amerika beni lgilendirmiyor bir kamu kurumunda bu kadar özensiz ve saygısız giyinmek doğru değil resmen teşhir
Amma boş yaptın ben çalışma alanından bahsediyorum sokakta herkes istediğini giyer
O zaman sokakta da giymeyecek mi? Ne saçma bakış açısı gerçekten. Kıyafetin giyilecek yeri var giyilmeyecek yeri var. Senin mantığınla bakarsak kadınlar resmi kurumlarda giyemediği şeyleri başka yerlerde de giymemeli. E o zaman plajda da giymeyelim pantolonla girelim denize. Cidden böyle içi boş bir mantık olabilir mi ya. Ayrıca kadınlara oranı kapat buranı kapat diyeceğine kendi kapak fotoğrafına bak önce.
Şirket elemanıdır
devlet hastanesinde oluyor mu öyle?
Devlet hastanelerinde neler neler oluyor. Şirket danışma temizlik güvenlik ve hemşire kısımlarını alabiliyor
Giyerler neler giymiyorlar ki şimdi ki kızlar.
Devlet hastanesi mi
evet
Demek takmıyorlar artık kanun nizam
Giyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?