Benim kardesimde o bolumu okumak istiyor ama ben tip oku garanti isin olsun diyorum ama bi yandan da rusca onemli bir dil belki de guzel isler bulup iyi yerlere gelir diyorum. Bana sizin sektordeki is imkanlarindan bahsedebilir misin?
Rusya olsun Belarus olsun Kazakistan olsu birçok sovyet geçmişi olan yani Rusça konuşulan ülkelerde çok güzel işler bulunabilir konsolosluklarda çalışılır veya özel şirketlerde tercüman olunabilir veyahut özel okullarda öğretmenlik için on numara. Türkiye'de de turizm sektöründe yer alınabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Maşallah 18 yaşına kadar 8 dil öğrenmeyi nasıl başardın
18 yaşında o dillerin hepsini en az b2 seviyesi bilmesi imkansız
Ben de Rusça İngilizce biliyorum
Bravo ne mezunusun
Rus dili ve edebiyatı
Benim kardesimde o bolumu okumak istiyor ama ben tip oku garanti isin olsun diyorum ama bi yandan da rusca onemli bir dil belki de guzel isler bulup iyi yerlere gelir diyorum. Bana sizin sektordeki is imkanlarindan bahsedebilir misin?
Rusya olsun Belarus olsun Kazakistan olsu birçok sovyet geçmişi olan yani Rusça konuşulan ülkelerde çok güzel işler bulunabilir konsolosluklarda çalışılır veya özel şirketlerde tercüman olunabilir veyahut özel okullarda öğretmenlik için on numara. Türkiye'de de turizm sektöründe yer alınabilir
Tuekiyede peki? Birde saydigin ulkeler zaten rusca biliyor konsolostukta is bulamazsa baska ne is yapabilirki
At yalanı si*eyim inananı demişler
26 yaşında tasarımcıyım
1,5 dil biliyorum
Hangi diller? Ne tasarliyorsun
Türkçe, İngilizce
Endüstriyel Tasarımcıyım
Branding ve Oyun tasarımlarında ilerletiyorum kendimi
bizide yanina ise al
Nerede yaşıyorsun?