Eğitim & Kariyer Ne iş yapıyorsunuz, sabahları kaçta kalkıyorsunuz? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Ne iş yapıyorsunuz, sabahları kaçta kalkıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. İşim yok maalesef 0 0 Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Paslanmaz çelik fabrikasında makina operatörüyüm 7de kalkıyorum 1 2 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla ForgottenTomb +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
burakcicekreal Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Satis sonrasi hizmetler personeliyim. Elektrikli ev aletleri kurulumu & Onarımını yapiyrouzSabah 09:00- 18:00 hizmet veriyoruz Geri kalan zamanlarda ise kafe & restoran da abime yardım ediyorum. 1 2 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Valla helal olsun Yorumla burakcicekreal +1 yıl Teşekkür ederim hocam:) Yorumla
doktorcıvvanım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Doktorum normalde 6 da 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 7’de kalkıyorum🙇🏻♀️ 0 9 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Öğrenci misin? Erkencisin Yorumla befoderler +1 yıl Hayır çalışıyorum ben Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla befoderler +1 yıl Tekstilde ustayım Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaşın 18 mi Yorumla befoderler +1 yıl 19 olacağım Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Tebrik ederim bu yaşta bir meslek de ustalaşmışsın Yorumla befoderler +1 yıl Teşekkür ederim 🙇🏻♀️ Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İstanbul mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşim yok maalesef
Paslanmaz çelik fabrikasında makina operatörüyüm 7de kalkıyorum
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim
Satis sonrasi hizmetler personeliyim. Elektrikli ev aletleri kurulumu & Onarımını yapiyrouz
Sabah 09:00- 18:00 hizmet veriyoruz
Geri kalan zamanlarda ise kafe & restoran da abime yardım ediyorum.
Valla helal olsun
Teşekkür ederim hocam:)
Doktorum normalde 6 da
Allah kolaylık versin
7’de kalkıyorum🙇🏻♀️
Öğrenci misin? Erkencisin
Hayır çalışıyorum ben
Ne iş yapıyorsun
Tekstilde ustayım
Yaşın 18 mi
19 olacağım
Tebrik ederim bu yaşta bir meslek de ustalaşmışsın