INTharR etmek üzereyim psikolojik bunalıma girdim?

üniversite tercih sonuçları açıklandığında çok üzülmüştüm öylesine yazdığım istemediğim bi üniversite geldi ve ben gitmek istemedim aileme söyledim bağırdılar gitmezsen evlendiririz diye tehdtt ettiler her gün ağladım gitmiycem diye defalarca konuşmama rağmen dinlemediler ve beni zorla o üniversiteye götürdüler gittiğim günden beri her gün ağlıyordum artık dayanamadım psikolojim daha kötü olmuştu eve ziyarete geldim dönerken daha kötü oldum annem daha fazla dayanamadı babamı ikna etti geri döndüm cuma günü yurttan eşyalarımı alıp okul kaydımı sildirmeye gidicez babamla konuşmuyorum benim öyle bi kızım yok yüzümü yere eğdirdi ondan bi haltt olmaz demiş anneme sanki çok kötü bişey yapmışım gibi tepki veriyor sevmediğim okulu ve bölümü bıraktım yüzünü yere eğdiricek bişey yapmadım liseyi özel okulda okuduğum için verdikleri paraları düşünüyorlar emeklerimiz boşa gitti falan oysaki ben sınava tekrar hazırlanıp yaşadığımız şehirde o çok istedğim okulu kazanıcaktım ona da izin vermiyorlar hazırlandığını görürsek seni mahvederiz diyorlar işe girip çalışmam gerekiyormuş 1 aylığına kafede çalışıp aldığım maaşla diş asistanlığı kursuna gidicem tanıdık dişçi çok var bana iyi kötü bi iş ayarlarlar işten vakit kaldığı sürelerde gizlice yksye çalışıcam onlardan habersiz sınava giricem hayallerim var pes edemem ama artık dayanıcak gücüm de kalmadı her gün çok kötü laflar işitiyorum babam zaten evlatlıktan reddetti demedik laf bırakmıyo dayanamıyorum arkadaşlar bana bi akıl verin gerçekten ınntIhar etmenin eşiğindeyim
INTharR etmek üzereyim psikolojik bunalıma girdim?