Klasik işlerden sıkıldım yeni şeyler arıyorum havalı ve iyi Bir iş
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence kafede çalışabilirsiniz
Yokbe
Sıra dışı derken etik olmayan kaçak göçek şeyler mi amaç ne heyacan mı
Mesela devlete çalışan önemli biri gibi ya da gizli kahraman
Matrix gibim bir şey istiyorsun anladım seni
Aynadaki ajan kulağa havalı geldi haa🤔🤔 ajan mi ilsam ki
Yaptık bir zamanlar ajanlık diyelim ama zirvede bıraktım 🤪 İnternetin yeni dönemlerinde hackerlik yaptım hem öğrenci hem hacker güzel günlerdi. Sen de gitsin ona ajanlık şimdi neler yaptım nerelere girdim çıktım bana kalsın
Zirvede bıraktım derken devletten uyarı alınca yani zaten eskiden ay yıldız team dönemleri filan zamanlarının cayber warior derken hacker olmaya çalışan o kadar çok kişi vardı ki bizde hevesli bir gençtik.
Ayyıldız tim de miydin gerçekten
Heyy ajan amca hadi söyle
Kanka o o zamanlar kuruluş aşamasında pek havalı değildi ki elini sallasan girerdin güçlenmek gelişmek isteyen lamer doluydu. Hali ile biraz gelişen bişe başarsa kendini bir şey sanıyordu. Zamanla siber dünyası nasıl gelişti ise hack tayfada gelişti.
Kolaydı yani bir yerleri hack etmek veya zırt pırt kendine topluluk kuran teamlere girmek.
Bunun için İngilizce gerekli oluyor mu yazılım bilmek de şart mı
Şimdi mi şimdi okulunu bitirsen hacker olamazsın o derece zor siber güvenlik uzmanı olursun çalışırsın orası ayrı ama ben hackerim diyen kolay kolay olamaz çünkü bir sürü açık kapı var. Oraya buraya girmek büyük şeyler hariç ben hackerim kendine dedittirecek şeyler değiller. Uğraşmaya değmez git yazılım öğren gömülü sistemler üzerine çalış otonom şirketlerde yüksel keyfine bak uğraşma ajanlık filanla.
İngilizce zaten olmazsa olamazda sen İngilizceden ziyade sisteme sızan diğer ülkelerden insanlarla sistem üzerinde İngilizce konuşmuyorsun zaten onların kendi dilleri var selam verir geçersin zarar vermiyorlarsa senin de girdiğin sisteme.
Ya yaparsan da hobi olarak her zaman her ortamda ezik gibi görün bişe bilmiyor gibi yap bildiğini başkaları biliyor mu diye yeniden öğren. Devletlere bulaşma ama yanarsın.
Devlete neden bulasiyim ki ve bulasinca ne olur ki
Ya yapabiliyorum ya bunda yaparım mantığı var ya o havanın hava atmanın tarifsiz lezzeti yoktur. O yüzden dedim
Sen uslu bir çocuk ol git oyun hesabı hackle filan keyloger screen loger basit şeyler filan takıl
Tesadüfe inanır mısın ayyıldız timin ne zaman kurulduğu ile ilgili video çıktı karşıma belki de hacker gösterdi 😅
Bir sürü video var ya arasan çıkar ama iyi şeylerle uğraş iyilik güzeldir bizim gibi meraklı olup yanlış yerlere girme
İyilik güzeldir ama ayyıldız tim gerçek değilmiş
Dedim sana videoya ne gerek var lamer kaynayan meraklı bir topluluktu ama marka oldu.
Ondan sonra bugüne kadar ne başarılı hack çalışması duyduysan o marka adına lanse edildi ismi güzel bir kere
Neden yapılan iyi şeyler ay yıldız team gibi denmesin ki.
Çarşı grubu gibi düşün her üye Beşiktaşlı mı sanki bir marka oldu kaldı. Ama sorsan Beşiktaş kulübünün amigo timidir.
zengin bir Erkekle takılmaya ne dersin
Midem kalktı
Yani öyle hiçbir şey hemen havalı hale gelmiyor kusura bakma
Boyacı ol kadın boyacı baya sıradışı olur
Pilot, asker, doktor... Bunun gibi bir sürü var
Mitmi demek istiyorsun
Şantiye şefi ol
Yürü git