Eğitim & Kariyer Üniversitede arkadaş yapmak istemiyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kendi şehrimde okuyorum burada zaten bi grubum var o yüzden sorun olmuyor Üniversitede arkadaş yapmak istemiyorum normal mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Normal canım normal. herkes herkesle muhabbet edecek diye bişey yok zaten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bencede ya çoğunun samimiyeti yalandan Yorumla
marskackinii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet tek takilmaktan keyif aliyorsan neden olmasın ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet keyif alıyorum vallahi Yorumla marskackinii +1 yıl O zaman neden olmasın ki kendi tercihin Yorumla
Pounder Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Pounder +1 yıl bir iki kişiyle illa muhabbetin olur Yorumla Soran +1 yıl merhaba merhabanın dışında yok olması da şart değil bence Yorumla
Bayyalnızz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bende öyle yaptım pişmanım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl neden pişmansınız Yorumla Bayyalnızz +1 yıl Şu an ne arkadasın ne sevgilim var Yorumla Soran +1 yıl normal arkadaşınız yok muydu okul dışı Yorumla Bayyalnızz +1 yıl Okulda vardı üni grubu ama herkes farklı şehirden di Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal canım normal. herkes herkesle muhabbet edecek diye bişey yok zaten.
bencede ya çoğunun samimiyeti yalandan
Evet tek takilmaktan keyif aliyorsan neden olmasın ki
evet keyif alıyorum vallahi
O zaman neden olmasın ki kendi tercihin
gayet normal senin tercihin sonuçta
değil
neden
bir iki kişiyle illa muhabbetin olur
merhaba merhabanın dışında yok olması da şart değil bence
Bende öyle yaptım pişmanım
neden pişmansınız
Şu an ne arkadasın ne sevgilim var