Ben diyetisyenim ve online danışmanlık veriyorum, yılbaşına kadar bu şekilde vergi ödemeden çalışsam ceza yer miyim?

arkadaşlar ben diyetisyenim ve online danışmanlık veriyorum ama daha 1.5 aydır bu işi yaptığım için hemen bi şahıs şirketi açmak istemedim çünkü daha onun bağkurunu mali müşavir parasını vergisini ödeyebilecek bir birikimim yok en azından yılbaşına kadar bu şekilde vergi ödemeden çalışsam ve danışanlarımdan aldığım parayı bazen anne babamın kartlarına attırsam anlamasın bankalar diye olur mu bi yakınım şöyle söyledi biri seni şikayet etse vergi ödemiyorsun diye o an vergi mükellefi olursun ama geriye dönükleri almazlar bilmiyordum falan dersin yırtarsın o an da direkt şirketini açarsın dedi ama ben internette bir şeyler okudum ceza yersin her kişi başına faturalandırmadığın için vs napıcam ben arkadaşlar lütfen yardımcı olur zaten çok uygun fiyattan veriyorum danışmanlık eğer vergisini ödersem bana bi asgari ücret bile kalmayacak bu konu hakkında bilgisi olan var mı bu işin cezası direkt olur mu yoksa önce maliye sizi çağırıp uyarır sonrasında devam edersen mi oluyor cezası öyle oluyorsa en azından içim biraz rahatlar

Ben diyetisyenim ve online danışmanlık veriyorum, yılbaşına kadar bu şekilde vergi ödemeden çalışsam ceza yer miyim?