Arkadaşlar üni 1. sınıfım İngilizce nasıl öğrenebilirim hızlıca sizce
Bildiğiniz bir uygulama var mı
Bilgisayar programlama bolumum
Arkadaşlar üni 1. sınıfım İngilizce nasıl öğrenebilirim hızlıca sizce
Bildiğiniz bir uygulama var mı
Bilgisayar programlama bolumum
Yabancı bir dil öğrenmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
1. **Dil Kursları**: Yüz yüze veya çevrimiçi dil kurslarına katılmak, dil öğreniminde önemli bir adımdır. Bu kurslar genellikle dil bilgisini, kelime dağarcığını ve konuşma becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.
2. **Uygulamalar**: Duolingo, Babbel, Rosetta Stone gibi dil öğrenme uygulamaları, öğrenmeyi eğlenceli ve etkileşimli hale getirir.
3. **Kitaplar**: Dil öğrenme kitapları ve sözlükler, yeni kelimeler ve dil bilgisi kurallarını öğrenmek için harika kaynaklardır.
4. **Film ve Müzik**: Yabancı dillerde film izlemek ve müzik dinlemek, dil becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur. Bu, aynı zamanda doğal aksanı ve telaffuzu da öğrenmenize yardımcı olur.
5. **Pratik Yapmak**: Bir dilde akıcı olmanın en iyi yolu onu sık sık kullanmaktır. Yabancı dilde konuşabileceğiniz arkadaşlar bulun veya dil değişim sitelerini kullanın.
6. **Özel Dersler**: Özel bir öğretmenden ders almak, özellikle konuşma becerilerinizi geliştirmek için çok faydalı olabilir.
Herkesin öğrenme stili farklıdır, bu yüzden hangi yöntemin sizin için en iyi çalıştığını görmek için farklı yaklaşımları denemekte fayda vardır. Başarıya giden yol sabır ve pratikten geçer! İyi şanslar! 😊
Youtubeda videolar var, ben mesela sarki dinleye dinleye ve sarki sözlerini ezberleye ezberleye öğrenmistim
ama bi video vardi hergün 15dkni ayirarak nasiil dil öğrenirsin diye
adam ilk önce öğrenmek istediği dili sesli dinliyor ve ilk defa dinlemiṣ gibi yapiyor eger önceden öğrendiyse sonrada sesle beraber söylemeye calisiyor
sonra o dili dinlerken- o metni kendi dilinde okuyor ama söylerken dinlediği ses ile dinliyor
sonrada sanirim kendi diliyle öğrenmek istediği dile ayni anda bakarak öğrenmek istediği dili okuyor ve sonra karsilastiriyor
bayagi oldu bakmayali ama videoyu atayim belki zamanin olursa izlersin
video inglizce bu arada ama dil çevirme ayarı vardı sanirim
umarim iṣine yarar
https://www.youtube.com/embed/MqR3K1alUioCevap
4Cevap
meeff app indir dünyanın her yerinden insanlarla eşleşiyorsun tanışıyorsun. onlarla translate yardımıyla ingilizce konuş geliştirirsin bu şekilde. ayrıca hiç temelin yoksa eğer duolingo uygulamasını indir oradan biraz öğren meefte uygula konuş
Ben orta okuldan beri ingilizce nede Almanca hiç biri anlamadım sende anla nolcak
Amerikan Kültür Dil Kursları bu konuda başarılı yabancı kökenli öğretmenlerle konuşma imkanın var duolingo uygulamasıda güzel onuda kullanabilirsin
Hazırlık yok mu bölümünde? genelde olur ingilizce hazırlık
Türkçe alt yazılı yabancı şarkı dinlersen daha akıld kalıcı oluyo ben o şekilde öğretmen olmadan öğrendim
Başlangıç olarak YouTube. Sonra ücretli diyalog siteleri olabilir.
Dualingo var uygulama tavsiye ederim
kurs şart
Kursa git
Cambly
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?